A busz szervező,aki átverte szurkolótársait. Áruló.

FradiMob - 2014. november 05. szerda, 09:25

Félmilliót tett zsebre a Fradi Tábor árulója....Ahogy azt ígértük, segítünk megszüntetni a következmények nélküli Ferencvárost, a következmények nélküli Fradi Tábort.

Azt írtuk, lesznek régi, de megbocsáthatatlan bűnök és bűnösök illetve lesz olyan téma, ahol húzunk egy vonalat, és a csak a friss sztorikat mutatjuk be.

Fontos, hogy az egész Tábor, az egész közösség mutassa ki ellenszenvét az árulóknak. Ne legyen olyan, hogy nem engem, nem minket vert át, nem az én nőmet dugta meg stb.

Bízunk benne, hogy azokat akik gerinccel nem rendelkeznek, talán a nyilvánosság és az azt követő megvetés elrettent a társaik elleni bűnöktől.

A legelős sztori egy friss dolog.

Az októberi román-magyar mérkőzéssel kapcsolatos. Íme:


Major Péter, Komádi Szegfű utca 5. Telefonszám: 0670/778-5306

Major Péter egy időben a Hajdúsági Fradibusz szervezője volt.

Útvonala: KOMÁDI – Körösszakál – Körösszegapáti – Berettyóújfalu  – Derecske – Mikepércs – DEBRECEN – M3 autópálya – BUDAPEST

Úgy gondolta, hogy bukarestbe is szervez egy szurkolói buszt. Budapest-Debrecen-Sepsiszentgyörgy-bukarest vonalon.

Budapestről egy busz indult volna Fradistákkal Debrecenbe, ahol helyike csatlakoztak volna, majd egy másik, erdélyi busszal mentek volna tovább.

A budapesti busz rendben megérkezett adott helyre és időre, Debrecenbe minden gond nélkül lejutottak a szurkolók.

Itt azonban azzal szembesültek, hogy nincs meg a meghirdetett kettő  busz ami elvitte volna őket bukarestbe.

Major oda sem ment sem a helyszínre, csak a telefont vette fel, hogy az erdélyi buszos utolsó percben visszamondta az utat. Természetesen ilyen létezik sajnos. Ez nem az ő hibája. Telefonon javasoltuk neki, hogy fogja meg a pénzt, és gyorsan keressenek  másik buszokat. Rákérdeztünk, azt mondta, a pénz megvan, ott van nála. Több,mint 1 millió forint...

Az utasoknak közben csak mondogatta, nyugalom, jön az újabb busz. Na ez ment kb 6 órán keresztül,  jön a busz, jön a busz.

A szurkolók ott álltak 6-7 órája, amikor az egyikük tudott szerezni egy ismerősén keresztül egy buszt amivel elmentek a mieink meg pár lokista. 

Azonban volt aki itthon ragadt, illetve volt aki tovább ment kocsival vagy vonattal, vállalva a dupla költségeket, mert természetesen a Major nem adta vissza a pénzt. Csak annyit adott a közben kiérkező rendőrök nyomására, amivel a gyorsan intézett új buszos,mint előleggel elindult. Ez 300.000 forint volt. Ezt a pénzt utalta.

Sepsiszentgyörgyön jött az újabb pofon.

A szállás elfoglalása után nemsokkal az ottani ember jelezte,hogy nincs kifizetve a szállás. Még az éjjel rendőröket is hívott.

Mindez annak ellenére, hogy Major azt mondta nekünk is és az új busszal indulóknak is, hogy kivan fizetve.  Nem volt.

Mindenkinek megint ki kellett fizetni a szállás díját.

Lement a meccs, jöttek vissza a többiek, Debrecenbe, akkor már szinte nem lehetett elérni a Majort, busz sem volt vissza, hogy a pestiek visszaérjenek emberi időben Pestre.

Végül nagy nehezen valaki elérte,hogy küldjön buszt, miután közölték vele meg lesz lincselve.

Jött is, és a pestiek hazaértek.  Mint kiderült, ezt a buszt sem fizette ki, a sofőr fel is jelentette.

Összességében, Major csúnyán átbaszott mindenkit és lenyúlta a pénzt.

Az összegyűjtött pénzt a sajátjaként kezelte.

Aki a Tábor tagjait meglopja, az áruló.

Mutassa ezt ki mindenki Major felé...


Utolsó módosítás 2014. november 10. hétfő, 10:47

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva