Az áruló buszszervező!

FradiMob - 2014. november 13. csütörtök, 17:39

Egy levél az áruló buszszervező egyik károsultjától.


Tisztelt FRADIMOB Szerkesztőség!

Fogadjátok elismerésemet az "
A busz szervező,aki átverte szurkolótársait. Áruló." cikketekért.

De, még pár dolgot el kell mondanom, ami igazolja azon tényeket, melyek megjelentek ebben az írásban.

 

Én lassan 22 éve járok Debrecenből Fradi meccsekre. Kb. 2. éve csatlakoztam a FRADIBUSZ hálózat debreceni csoportjához, és lettem megválasztott elnökségi tag a Hajdúsági Fradibusz csoportban, amit a cikkben említett Major Péter elnökként irányított. De, mivel egyre többen lettünk, így 2 éve elhatároztuk hivatalossá is tesszük a szervezetünket. 
Az ügymenetet persze Major Péter vállalta magára, de a kezdetekben senki (én sem gyanakodtam rá).

 

Csak egy év után derült ki, amikor már a tagdíjakat szinte előre kikövetelte, hogy ő soha semmi hivatalos lépést nem tett a szervezet bejegyzésére, ügyvéd közjegyző stb. 
Sőt, arra is rájöttünk, hogy már egyre több embernek csak tartozik, és egyre több busz nincs kifizetve, a nála lévő pénzekből. 
Lemondott utak követték egymást, persze mondvacsinált okokra hivatkozva, hogy csak a busz lerobbant, de mégis ő a költségeket soha vagy csak kis részben utalta vissza. Persze az átveréssel járó utak után, a tartozások miatt sohe nem lehetett elérni telefonon.
Ez a ő számla száma amire utaltak:
Polgári Takarékszövetkezet-Debrecen, Péterfia U. 4. 
Számla száma: 
61200319-16010211-00000000


Viszont a tartozások miatt sor került egy kis privát információ szerzésre, ahol az egyik társunk azt is kiderítette, hogy mi a Major Péter múltja! 
Ő, egy zsebre bírságoláson is megbukott rendőrtiszthelyettes, aki persze spicli módon a társai ellen tett vallomás nyomán (akik börtönbe kerültek miatta) megúszott mindent.
Egy áruló, egy spicli... 

 

Az üzelmeire fényt derítve, a csoporttal szemben is tartozásokkal bír, a mai napig is, majd kb. 200 000 Ft-tal sem tud elszámolni. Sőt, elmondható nyugodtan, hogy szinte mindenkinek tartozik, akit beszervezett valaha a FRADI meccsek látogatásaira a buszos utazásokra.
A lakhelyén Komádiban is az adósságai miatt már több helyen ki is van tiltva, illetve számos esetben Romániába is kimenekült, hogy ne találják otthon.

 

Sajnos nagyon sok buszt nem fizetett ki. Így neki köszönhető már az is, hogy a szurkolók elpártoltak a buszos utazásoktól is.
A FRADIBUSZ hálózat debreceni csoportjának töb btagja is levelet írt, sőt volt aki levelet írt a KLUBNAK, de Majort a tények ellenére mégsem tiltották ki, sőt számos esetekben még plusz ingyen jegyekhez is juttatták, amit ő persze pénzért tovább értékesített másoknak.

Az ilyen ember nem csak áruló, de a Ferencváros Torna Club szurkolóira nézve is, szégyenteljes szurkolónak nem nevezhető HULLADÉK!

 

Üdvözlettel:

egy károsult Debrecenből

 


Az áruló, a tolvaj feje nem lett kitakarva!  


Utolsó módosítás 2015. április 20. hétfő, 09:17

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva