Az Aryan Greens alapítója feldobta a társait. Áruló.

FradiMob - 2014. december 01. hétfő, 15:22

A félbeszakadt Diósgyőr elleni mérkőzés után segítette a rendőröket....Ahogy azt ígértük, segítünk megszüntetni a következmények nélküli Ferencvárost, a következmények nélküli Fradi Tábort.

Azt írtuk, lesznek régi, de megbocsáthatatlan bűnök és bűnösök illetve lesz olyan téma, ahol húzunk egy vonalat, és a csak a friss sztorikat mutatjuk be.

Fontos, hogy az egész Tábor, az egész közösség mutassa ki ellenszenvét az árulóknak. Ne legyen olyan, hogy nem engem, nem minket vert át, nem az én nőmet dugta meg stb.

Bízunk benne, hogy azokat akik gerinccel nem rendelkeznek, talán a nyilvánosság és az azt követő megvetés elrettent a társaik elleni bűnöktől.

Legutóbb a debreceni busz szervezőről írtuk le mocskos dolgait.

A cikk után több levelet is kaptunk, ahol Major Péterről, hogy hol,hogyan és melyik szurkolótársait verte át, károsította még meg.

Folytassuk a férgek bemutatását.

Országh Tamás.

Az Aryan Greens nevű csoport egyik alapítója. Rendszeres látogatója a nemzeti zenekarok koncertjeinek, ott van sok nemzeti rendezvényen is.

Facebook profilja: https://www.facebook.com/tomi.orszagh?fref=ts

2009. október 31.

Ferencváros-Diósgyőr mérkőzés.

A 64.percben 3:1-re vezettek a vendégek amikor a Tábor besokalt. Nem csak az eredménytől, hanem az előző időszak McCabe-Rieb-Szász-Berki stb  vezette FTC döntéseitől, hazugságaitól,átveréseitől.

A Tábor tüntetőleg kivonult, mások pedig félbeszakították a szégyent. Voltak akik közben,utána a székházat ostromolták, és hosszú percekig folyt a fogócska a rendőrökkel.

A mérkőzés után jöttek a hivatásos rettegők, megszólalt a politika is. A TV ostrom után, az összes párt ellenséget látott (lát) a szurkolókban. Féltek (félnek), hiszen nem tudhatták, mikor lesz egy újabb ostrom, mikor lesznek újabb utcai harcok.

Ugye, a TV ostrom és az azt követő utcai harcok meglepték a hatalmat, a titkosszolgálatokat, a rendőrséget. Rájöttek, hogy nem rendelkeznek teljes adatbázissal a radikálisokról, szurkolókról. Az, hogy ismernek pár vezérszurkolót, kevésnek bizonyult.

Ezért szerettek volna egy adatbázist. Kapóra jött a balhé.

Az mszp és titkosszolgát kötődésű Szász igent mondott a hatalomnak, a rendőrség és a titkosszolgálat kérésének, és bevezették az In-kal és Vágó Imréné (volt csepeli kapitány) szurkolói kártyáját.

Ezt a kérést folytatja most kubatov, de erről később bővebben.

A félbeszakadt mérkőzés másnapján Draskovics igazságügyi (?) miniszter a következőket mondta:

"A rendőrök a következő "didergős hajnalokon jó néhány lakásajtón fognak bekopogtatni és invitálják meg hosszabb beszélgetésre azokat, akik ott nem bírtak magukkal."

El is kezdődött a szurkolók begyűjtése, de az azonosításuk szerencsére nem volt sikeres.

"Csak" két társunk ellen emeltek vádat és ítélték el őket.

Az azonosításukban segédkezett többek között Országh Tamás is.

A képeken akció közben szereplő társainkat felismerte, és megnevezte. Ezzel hozzájárult elítélésükhöz. Az egyik szurkolói csoport már elkapta,és számonkérte. De ezzel nincs lezárva az eset. Folytatás várható. A két elítélt szurkoló rendelkezik az ügy irataival, bizonyítják ha kell, a leírtakat.

Országh Tamást természetesen kidobta soraiból az Aryan Greens csoport.

Országh Tamás áruló.
A média ezt írta akkor:

Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter hétfőn a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában közölte: felhívta az országos rendőrfőkapitányt, hogy a helyszínen készült felvételek alapján a lehető leggyorsabban kerítsék elő az elkövetőket. Később újságírók előtt úgy fogalmazott: "A rendőrségnek nemcsak az a dolga, hogy megfékezze a huligánokat, hanem az is, hogy bíróság elé vigye azokat, akik mások életét veszélyeztették és megzavarták a rendezvényt". Később hangsúlyozta: véget kell vetni annak a folyamatnak, amelynek egyik megnyilvánulása az, ami a Fradi-stadionban történt.

Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti frakcióvezetője bejelentette: kezdeményezik, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködve jöjjön létre egy munkacsoport a futballhuliganizmus visszaszorítására.

Bár korábban is minden nagyobb futballbotrány után felvetődött, hogy a kormány, s főleg a rendőrség, az MLSZ és a klubok beszéljék meg, mit lehetne tenni a pályákon eluralkodó erőszak ellen, eddig érdemi változás nem történt. Bár Draskovics hétfőn emlékeztette az őt faggató újságírókat, hogy az Országgyűlés módosította a sporttörvényt; az új szabályozás pedig az angol példát követve tartalmazza a stadionok kötelező bekamerázását, a szigorúbb beléptetési rendszert és az ellenőrizhető jegykiadást. Elfogadta a parlament a büntető törvénykönyv módosítását is, melynek értelmében lényegesen súlyosabban büntethetik a jövőben a tömegrendezvényeken elkövetett garázdaságot, mint más ilyen cselekedeteket. Mindenkinek tudomásul kell vennie - tette hozzá -, hogy a sportrendezvény szervezőjének kell a biztonságról gondoskodnia, ha erre nem képes, akkor a rendőrség megtilthatja a játékot, vagy elrendelheti, hogy nézők nélkül tartsák meg. Draskovics szerint a rendőrségnek e jogával keményen élnie kell.

A BRFK mindenesetre felállította újra a Fradi-nyomozócsoportot. Ezt az ideiglenes egységet a 2003-ban szintén botrányos véget ért FTC-Debrecen meccs után állították fel először. Akkor a mérkőzésről készült felvételeken felismerhető garázdák többségét sikerült begyűjteniük.

A BRFK optimista: a sajtóosztály munkatársa szerint a rendőrségnek a 2006-os őszi zavargások óta van már gyakorlata az utcai garázdaság elkövetőinek utólagos felderítésében. A 2006-os őszi utcai összecsapások nem egy szereplőjét hónapok múltán fogták el. Meglehet, ez most sem lesz másképp. A stadion biztonsági kameráinak felvételei jobb minőségűek, mint gondolták, emellett a biztosítást végző rendőri egységek maguk is készítettek felvételeket a hangadókról.

Az köztudomású, hogy három évvel ezelőtt, a tévészékház ostromában, felgyújtásában részt vettek a futballháborúkban edződött szurkolói csoportok is. A mostani vizsgálat deríthet fényt arra, hogy az annak idején azonosítottak, a későbbi zavargásokban eljárás alá vontak és a mostani mérkőzést szétverő csapatok között van-e, s ha igen, milyen szintű az átfedés.

A BRFK nem kommentálta lapunk azon értesülését, miszerint a rendőrség titkosszolgálati eszközöket és módszereket is be fog vetni a rendőröket is megtámadó garázda csoportok irányítóinak azonosítására és elfogására. Titkosszolgálati eszközöket márpedig csak öt év vagy annál súlyosabb büntetéssel fenyegetett cselekmények felderítésére lehet alkalmazni. Rendőrségi szakértők szerint adottak a törvényi feltételek ahhoz, hogy a hazai futballpályákat eluraló szervezett garázda bandák ellen titkos eszközöket is bevessen a rendőrség.

Különösen azután, hogy mind több jel utal arra, hogy nem volt spontán a szombati rendbontás. Nem azért szakíttatta félbe a meccset a Fradi B-közép és a még náluk is radikálisabb fiatalabb szurkoló-alakulat, mert rosszul szerepelt a csapat, és "hirtelen eszükbe jutott", hogy az új (angol) tulajdonos nem tartotta be korábbi ígéreteit, például azt, hogy élvonalbeli külföldi játékosokkal erősíti a csapatot. A kemény mag jó előre a székház elfoglalására készült. A rendőrség ezt még időben megtudta, s állítólag azért nem üldözték a 20-30 fős csoportokra oszlott, s a karhatalmi erőktől folyamatosan 30-40 méteres távolságot tartó randalírozókat a Népliget felé.

A biztosításban részt vett vezetők nem nyilatkozhatnak. Névtelenséget kérve azonban több munkatársuk elmondta: választaniuk kellett, hogy bekerítik-e a ligetbe menekült garázdákat, s ezzel kiteszik magukat annak, hogy egy kisebb csoport esetleg átcsúszik a rendőrgyűrűn és "betámadja a székházat", vagy védik a Fradi központját, amíg a garázdák rá nem jönnek, hogy a tervük meghiúsult, és haza nem mennek. Ez utóbbit választották. A BRFK belső ellenőrzésének vizsgálata eldönti, jól tették-e.

A Fradi-nyomozócsoport megkezdte a vadászatot a régi és új generációs kemény magra. Már gyűjtik a stadionban és annak környékén készült fotókat. Nem kis részben a felfokozott érdeklődésre is tekintettel a BRFK-n hétfőn senki nem kívánt találgatásokba bocsátkozni arról, mennyi idő alatt sikerül a legfőbb hangadókat és verekedőket elfogni. Arról pedig végképp nem, hogy sikerül-e kideríteni, kik bujtották fel a lázadó kemény magot.

Orbán is megszólalt:

"A volt miniszterelnök nyitott arra, hogy ha szükséges, akkor új jogszabályokkal kell megakadályozni a szombati mérkőzésen történtekhez hasonló szurkolói rendbontásokat. "A törvényi feltételek adva vannak ahhoz, hogy a tulajdonosok rendet tudjanak tartani, vagy ha nincs rend, akkor rendet tudjanak tenni a saját házuk táján. De ha úgy gondolják, hogy hiányoznak jogszabályok, akkor bátran keressenek bennünket, nemsokára választás lesz, s ha kapunk jó javaslatokat, akkor a következő parlamentben mi minden gond nélkül el tudjuk azokat fogadni, meg tudjuk alkotni. Rajtunk nem fog múlni, hogy rend legyen. Nem lehet ordenáré hangulat és kulturálatlanság egy pályán, mert akkor a normális középosztálybeli családok el fognak maradni a mérkőzésekről."

Utolsó módosítás 2014. december 04. csütörtök, 15:00

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva