Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Ez ellen végre tenni kéne!

- 2011. november 07. hétfő, 11:17

Balkáni állapotok a B-Közép alatti WC-kben

Sokszor, sok helyen próbáltuk már felhívni a figyelmet a szurkolókat érintő egyik legsúlyosabb, leggusztustalanabb és minden bizonnyal legveszélyesebb problémára: a stadion alatti WC-k helyzetére. Szándékosan nem írjuk ki a stadion, tegnap elbúcsúztatott névadójának nevét, hiszen az ő emlékéhez abszolút méltatlan állapotok uralkodnak. Azonban éveken át hiába mondtuk el minden ankéton, minden szurkoló-vezető megbeszélésen és gyakorlatilag a létező összes internetes fórumon, minden esetben csak elterelő válaszokat kaptunk. Hol azt, hogy nemsokára orvosolva lesz a probléma, hol pedig azt, hogy kár lenne belekezdeni a felújításba, hiszen hamarosan úgyis új stadion épül. Nos, se rendbehozatal, se új stadion.


Nincsenek ugyan számítások a kezünkben, de azt gondoljuk, hogy egy (illetve egy női és egy férfi) illemhely felújítása talán nem vonna el tízmilliókat a költségvetésből és igazán itt lenne az ideje, hogy azok a szurkolók, akik hétről hétre a leghűségesebben kitartanak a klub mellett, végre embernek érezhessék magukat, ha félreszólítja őket a természet.

Talán az sem elvetendő ötlet, hogy nyilvános pályázaton hirdesse meg a klubvezetés a mosdók felújítását, és a nyertes cég reklámhelyekért cserébe varázsolja újjá a vizes blokkokat.

Ezúton szeretnénk ismételten arra kérni a Ferencváros vezetését, hogy a téli szünet alatt orvosolja ezt a problémát, hiszen lassan komoly egészségügyi problémákat is okozhat a mostani állapot!

És akkor lássuk, hogy miről is beszélünk:

Már a WC megközelítéséhez is gumicsizma kellene:


Ha pedig beléptünk, jöhet egy nagy ugrás a "mély vízbe":


Ez a másik oldali bejárat:

"Odabent lassan járj, nehogy lefröcskölj valakit"

Nem, nem egy-két piszoár néz így ki, hanem egy-kettő nem:


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva