Üzenet szabó gyurinak kispestre!

m.k. - 2012. április 16. hétfő, 13:29

Szégyelld magad bűnözőszponzor!

A hétvégi UTE - Honvéd mérkőzést a lápföldiek nyerték kettő nullára, amihez az is hozzásegítette őket, hogy egy kispesti "sztár" kihagyott egy tizenegyest.
A kispesti ultrák a csapat játékát látva "tippmix csalóknak" nevezték szabó gyuri csapatát, majd többen el is hagyták a stadiont.

Szabó gyuri, a híres megmondó természetesen már másnap a saját szurkolóit szidta.
Nem feladatunk védeni a kispesti szurkolókat, de mivel gyuri stílusa hasonlít saskirályunk stílusára és az elmúlt években többször is szidott minket Fradistákat, ezért pár sorban üzenünk most neki.

Gyurikám...
Szerinted a szurkolóknak kéne szégyenkezni mert elmondták a véleményüket? Szerinted ők a napfénylovagok?
Gyuri, ezek a srácok már akkor a Kispest-Honvédnak szurkoltak, amikor te identitás zavarban szenvedtél, és nem tudtad eldönteni, hogy szabó legyél vagy egy amerikás nevű amerikás. Amikor te újratanultad a magyar nyelvet, és az első milliódat megszerezted.
Nem kérdezzük hogyan, hiszen az első millióról nem szabad beszélni.
De ha akarod, leírjuk mit mondanak ezzel kapcsolatban rólad.

Arról sem szabad beszélni, legalábbis szerinted, hogy véletlenül 100ezer dollár helyett 200ezret utalt nektek az amerikai Kansas City, és ti csak 25ezret adtatok vissza, a többi el lett költve. Szerinted itt sem lehet csalást kiáltani? Pedig ez bűncselekmény, de érdekes módon a rendőrség nem ugrott az ügyben.
Bezzeg, ha valaki egy sálat tesz a nyakába, azt már viszik is.

Nálatok sem lehet véleménye a szurkolónak, nem gondolhatja, hogy valaki, valakik elcsalják a meccseket.
Pedig van egy csodakapus nálatok, aki nálunk is védett, és aki feltűnően sokat hibázott amikor az nb2-ben játszottunk, hála neked is.
Igényled, hogy felsoroljuk a gyanús meccseket, ahol ő véletlenül hibázott?

Napfénylovagoknak nevezed a szurkolókat, pont te, aki bűnözőket pénzelsz!
A biztonsági igazgatótok, TCS, egy közönséges bűnözőlovag, a fizetését tőled kapja.
És azok a bűnözők is, akik a stadion rendjének fenntartása helyett a szurkolói kritika elfojtásával foglalkoznak, akinek más a véleménye, mint neked, azt megverik, kitiltják. Pont, mint nálunk.

Volt olyan Kispest szurkoló akihez lakásra mentek a bűnözők és voltak olyanok, akiket egy idegenbeli meccsről hazafele támadtak meg az embereid teleszkópos vascsővel!
Szurkolói körökben azt mondják, hogy a te kérésed volt ez. Nem állítjuk, hogy ez így van, de az biztos, hogy te erről az esetről tudsz, azonban mégsem tettél ellene semmit.

Azt írják, hogy a szurkolók "akik semmit sem tudnak megtanulni, csak az ellenfelet, saját játékosaikat, vagy a játékvezetőt ócsároló primitív, obszcén rigmusokat?"
Gyuri, a szurkolók amit akarnak, azt megtanulják.
Ebbe nem tartoznak bele azok a "szurkolói dalok" amelyeket te írtál unalmas perceidben a repülőgépen ülve.
Ha nem te lennél a bűnözők szponzora, amely bűnözők őket verik, ilyen dalokat egy valódi ultra akkor sem énekelne.

Gyurikám, azt kell mondanom, hogy igaza van azon kispesti szurkolóknak, akik szerint te megölted a valódi "kispesti hangulatot, kispesti mentalitást". Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy neked vissza kéne takarodni USA-ba.
Gusztustalan ember vagy, és az is maradsz!

Tisztelt olvasók!
Felhívjuk a figyelmeteket,hogy a cikkben szerepelő szabó gyuri egy kitalált név és még véletlenül sem azonos George Hemingway tulajdonos úrral,aki egy tisztességes klubtulajdonos,és aki minden tőle tehetőt megtett,hogy felvirágoztassa a nagy múltú Kispest-Honvéd csapatát, pénzt,energiát nem sajnált,arról viszont nem tehet,hogy ez nem sikerült neki.

Utolsó módosítás 2014. március 21. péntek, 19:44

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva