Az Újpest elleni jegyek darabszáma és ára…

ggolyo - 2012. május 06. vasárnap, 17:35

Nagyon sok szurkoló megkereste a Szurkolói Irodát, s –vérmérséklete szerint- azt kérte, járjunk el annak érdekében, hogy a Fradi szurkolói több vendégjegyet kapjanak.

 

Megpróbáltuk, de az alábbiak miatt nem jártunk sikerrel.

Az érvényben levő szabályzatok alapján, a létesítmény nettó befogadóképességének 10%-át kell biztosítani a vendégszurkolóknak.  (A nettószám úgy jön ki, hogy a bruttó befogadóképességből le kell vonni az ún. „ütköző szektorok” helyeinek számát.)

Tájékoztatásul az Albert Stadion bruttó befogadóképessége:18.100 fő, az újpesti Szusza Stadioné: 13.501. Ha ezekből a számokból levonjuk a lezárt szektorok ülőhelyeinek számát, akkor  az Újpest teljesen szabályszerűen járt el.

Természetesen mód és lehetőség lehetett volna a kölcsönösség és viszonosság elve alapján több vendégjegyhez jutni, azonban a Ferencváros az elmúlt mérkőzések alkalmával nem kívánt élni az  Újpest által -2010 szeptemberében- nyújtott gesztus viszonzásával, így most az Újpest szigorúan  a szabályok szerint járt el.  A vendég jegyárak meghatározásánál, pedig a Ferencváros által alkalmazott mértékben szabta meg az árat, amire ebben a szezonban még minden klubnak lehetősége volt.

Szurkolói Iroda

 

Forrás: FSzSz

Utolsó módosítás 2012. május 06. vasárnap, 17:38

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva