Fél óra emberelőny is kevés volt a tartalékos Haladás ellen

Administrator - 2012. szeptember 26. szerda, 17:30

Újabb értékelhetetlen, szánalmas produkció.

Kubatov Gábor és társainak a rasszizmus elleni szánalmas tevékenysége helyett inkább azzal kéne foglalkoznia, hogy csapatot építsen, magyar játékosokból. Ismét 8 külföldivel álltunk ki és egyben szerepeltünk le egy fiatal magyar tartalékos csapat ellen, hazai pályán. A mérkőzésen még helyzetekig sem jutott el a csapatunk, úgy hogy 30 percet emberelőnyben játszottunk. Mindenki azt hiszi, hogy nincs lejjebb, de a csapat minden héten rácáfol erre a megállapításra.

Egy normális vezetőség, akik számára jelent valami a szurkolótábor, nem 2000 Ft-ért árulnák a hétvégi meccsre a belépőt, hanem ingyenessé tennék a belépést. Hátha úgy valaki kilátogatna erre a szánalmas produkcióra.

Nyilatkozatokban évek óta verhetetlenek vagyunk, reméljük egyszer megéljük, hogy a csapat is mutat valamit. Semmi javulás Détári távozása óta.

Ezzel a vereséggel már a második fordulóban búcsúztunk a Magyar Kupától.

Fradi.hu beszámolója a mérkőzésről:

A mérkőzést megelőzően

A Magyar Kupa 2. fordulójában csapatunk a Haladást fogadta az Albert Stadionban. A két csapat nemrég, az NB I 7. fordulójában találkozott egymással, akkor a Ferencváros 2-1-re győzött.

Ricardo Moniz kihirdette kezdőcsapatát, amelyben ezúttal helyet kapott Besic, Klein, valamint Jenner is.

I. félidő

A mieink tiszta fehérben, a vendégek tiszta feketében léptek pályára, a mérkőzést a Haladás kezdte.

A 6. percben okoztunk először zavart a vendégek kapuja előtt: Cukic beadását Böde nem találta el jól, így Somalia került helyzetbe, de Gőcze jól jött ki a kapujából, így a vasiak jöhettek kirúgással.

A folytatásban nem alakult ki komolyabb helyzet, a 17. percben egy szép cselt követően Jenner lőtt a jobb alsó mellé.

A 20. percben Somalia passza után Cukic lőhetett 22 méterről, ám kísérlete fölé szállt. Pár perccel később Jenner baloldali szöglete után Klein fejelt Ottenhez, aki hét méterről fölé fejelt.

Harminc percet kellett várni az első Haladás-helyzetre, Besic remek szerelésének köszönhetően azonban elkerültük a gólt. Ezt követően Ranilovicnak kellett hárítania egy fejest.

A 35. percben közel jártunk a gólszerzéshez. Cukic lőtt fordulásból, laposan 11 méterről, Gőcze vetődve védett. Szinte azonnal jött az újabb lehetőség: egy szöglet utáni kipattanót Besic tüzelt egy méterrel fölé.

Csapatunk játékosa, Aleksandar Jovanovic a félidő utolsó percében megsérült. A csapatok 0-0-s döntetlennel mentek a szünetre.

II. félidő

Az első félidőben megsérült Jovanovic helyére Peric, míg az ellenfélnél Ugrai helyére Halmosi állt be.

A 47. percben Halmosi érkezett egy jobboldali beadásra, és közelről Ranilovic kapujába lőtt, 0-1. A szombathelyiek szinte azonnal újabb gólt szereztek: Andorka helyezett közelről a kapunkba, 0-2.

Az 58. percben Andorka megkapta második sárga lapját, így csapatunk emberelőnybe került.

A folytatásban mezőnyfölényben futballoztunk, de a Haladás masszívan védekezett, így nagyobb helyzetet nem tudtunk kialakítani.

A 76. percben tűzijátékot rendeztük a Hali kapuja előtt, de a vasiak összes mezőnyjátékosa a saját tizenhatosán belül tartózkodott, így nem tudtunk eredményes átlövést végrehajtani. Nem sokkal később Somalia ziccerben hibázott...

A hátralevő percekben hiába szorították be a mieink az ellenfelet, már nem tudtak betalálni. Csapatunk nagyon fájó, kétgólos vereséget szenvedett, így kiesett a Magyar Kupából.


Magyar Kupa, 2. forduló
FTC-Haladás 0-2 (0-0)
Nézőszám: 2100

FTC: Ranilovic - Jovanovic (Peric, 46.), Otten (Sváb, 56.), Klein, Besic - Cukic (Ionescu, 67.), Gyömbér, Orosz - Somalia, Böde, Jenner
Haladás: Gőcze - Búrány, Fehér, Devecseri, Schimmer - Nagy D. (Jagodics, 81.), Iszlai, Ugrai (Halmosi, 46.), Nagy G. (Szakály A., 87.) - Rajos, Andorka

Sárga: Andorka (32., 58.), Somalia (38.), Cukic (61.), Ionescu (76.), Iszlai (85.)
Piros: Andorka (58.)
Gól: Halmosi (47.), Andorka (48.)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva