Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Lilákat vertünk

- 2012. október 08. hétfő, 18:01

Öregfiúk csapatunk egygólos győzelmet aratott az ősi rivális ellen.

I. félidő

Lendületesen kezdte öregfiúk csapatunk az Újpest elleni derbit a kiemelt csoport soros bajnokiján.

Az első percekben ugyan a lila-fehérek is helyzetbe kerültek, de aztán a mieink vették át az irányítást. Horváth Péter mellett Wukovics, valamint Szekeres is helyzetbe került, de hol centik döntöttek, hol Brockhauser védett emberfeletti bravúrral.

A játék folyamán Lipcsei megvillantotta klasszisát, Dragóner és Milovanovic tartást adott a védelemnek, a kapuból Végh irányított, elöl fürge játékosaink okoztak zavart. A vendégeknél is akadtak nagy nevek: Fehér Csaba mellett pályán volt az örökifjú Bükszegi, a még mindig remek fizikai adottságokkal bíró Sebők Vilmos, valamint a csupaszív Tamási és Szanyó is.

A labda ugyanakkor zömében nálunk volt. Kontrákból, és kidolgozott akciókból is el tudtunk jutni a lilák tizenhatosáig, de az elején kihagyott négy-öt nagy ziccer kissé megfogta a csapatot.

Ezt követően már csak egy-két nagyobb helyzetet dolgoztunk ki, de a szünetig nem változott az állás. Félidőben, FTC-Újpest 0-0.


II. félidő

A folytatásban a lehetőségek kidolgozásával továbbra sem akadt gond, viszont az értékesítéssel már annál inkább. Nem túlzás azt állítani, hogy a második játékrész elején már fél tucattal is vezethettünk volna.

Egyre inkább érett a gól, de benne volt a levegőben, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát, és egy kontrából az Újpest betalál. A szép számú közönség egyébként is emelkedett hangulatát tovább fokozta, hogy a játékvezető sípja egy látványos kezezésnél néma maradt…

De szerencsére nem ezen múlott.
A mérkőzés hajrájában a tizenhatos jobb csücskénél Wukovics vette magához a labdát, majd ballal, laposan a jobb kapufa segítségével a hálóba tekert (1-0).

A folytatásban még lőttünk egy kapufát, de ez az eredményt nem befolyásolta: öregfiúk csapatunk végig hatalmas akarattal futballozott, és ennek 3 pont lett a jutalma.

A mieink 1-0-ra győztek az ősi rivális ellen, így továbbra is százszázalékosan vezetik a tabellát.


Öregfiúk bajnokság, kiemelt csoport
FTC-Újpest 1-0 (0-0)
FTC: Végh – Szűcs M., Telek, Milovanovic, Bubcsó – Dragóner, Szekeres – Wukovics, Lipcsei, Deszatnik – Horváth P.
Pályára lépett még: Szenes, Tóth R.
G.: Wukovics

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva