Böde: Szeretném tartani ezt a jó formát

ggolyo - 2012. október 12. péntek, 07:06


Kezd formába lendülni a Ferencváros, amely a legutóbbi két bajnokiját megnyerte.

Előbb hazai pályán verték a Diósgyőrt (2-0), majd egy rendkívül izgalmas mérkőzésen hozták el a három pontot Székesfehérvárról. Mindkét találkozón betalált, sőt a fehérváriaknak győztes gólt rúgott a fővárosiak 26 éves támadója, Böde Dániel.
A nyár folyamán Pakstól szerződtetett labdarúgó a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy mi volt a győztes taktikájuk a Videoton ellen.
– Igazi csapatként, egységben futballoztunk. Mindenki tette a dolgát, voltak kisebb-nagyobb hibák, de azért vagyunk egy csapat, hogy ezeket is együtt javítsuk ki. Ez meg is történt, és úgy érzem megérdemelten győztünk.
– Milyen érzés volt úgy utazni Székesfehérvárra, hogy három nappal korábban a Videoton kiütötte a Sporting csapatát az Európa Ligában?
– Természetesen láttam a portugálok elleni mérkőzést, valóban nagy győzelem volt. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy két nappal a mérkőzés előtt én inkább már a csapatra és magamra koncentrálok, az előttünk álló feladatra.
– A legutóbbi két bajnokijukat megnyerték, így kezdenek felzárkózni az élmezőnyhöz. Mindkét találkozón fontos gólt szerzett, jó formában van tehát ön és a csapat is. Kezd beérni az elvégzett munka gyümölcse?
– Úgy érzem, hogy a két győztes mérkőzésünk előtt is jó formában voltam, de valóban nem úgy sikerült a szereplésem, ahogy azt vártam. Bízom benne, hogy a következő fordulókban is tudom tartani ezt a jó formát. A csapaton belül is lehet látni a fejlődést, egyénileg is, és csapatszinten is. Mindenki próbálja kihozni magából a legjobbat, szerintem ez az eredményekben is meg fog mutatkozni.
– Mit gondol, hova érhet oda a majd végén a Ferencváros együttese?
– A bajnokság előtt azt mondtam, hogy az első hat hely egyikére várom a csapatot, és ezt jelenleg is tartom.
– A következő bajnoki fordulóban életében először szerepel a Paks ellen, milyen érzések kavarognak önben? Mit vár a találkozótól?
– Korán van még jósolgatni, ráadásul előttünk áll még egy Ligakupa-mérkőzés is, egyelőre erre koncentrálunk. Természetesen szokatlan lesz a volt csapatom ellen játszani, de egyértelműen győzni szeretnék, az már csak hab volna a tortán, ha esetleg az én gólommal sikerülne.
(rangado.hu)
Utolsó módosítás 2012. október 12. péntek, 07:35

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva