Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Honvéd II - Fradi II 0-0

- 2012. október 14. vasárnap, 14:48

Gól nélkül döntetlent játszott a második csapatunk, ezzel továbbra is sereghajtó.

I. félidő

NB II-es csapatunk a Honvéd II otthonába látogatott a Keleti-csoport 9. fordulójában. A mieink az első öt percben kétszer is gólt szerezhettek volna, ám a szerencse egyik alkalommal sem volt velünk. Előbb Gárdos középre adása jött ki a felső lécről, majd Holman került nagy helyzetbe, 10 méterről lőtt is, a labda azonban hiába jutott túl Vereckein – a kispesti kapus lábbal még beleért -, a léc ismét kisegítette a hazaiakat.

Nem sokkal később Rigónak is komoly dolga akadt: Vólent ugratta ki a kilépő Nagyot, aki 16 méterről lőtt, kapusunk bravúrral szögletre tolta a labdát.

A kezdeti rohamok után kicsit lecsendesedett az összecsapás, de a 25. percben ismét veszélyeztettünk: Beliczky lépett ki a védők mögül, 9 méteres kísérletét az egyik visszaérő védő blokkolni tudta. A kipattanót Grúz lőtte kapura a tizenhatos vonalától, Vereckei védte a kísérletet.

Nem sokkal később Holman vett át szépen egy labdát, majd fordulásból tüzelt, Vereckei vetődve hárított. Alig pár perc eltelte után Vass 18 méteres löketét tolta fölé a hazai kapus.


II. félidő


A második félidőben az 54. percig kellett várni az első lehetőségre: Beliczky lőtt laposan 22 méterről, Vereckei elvetődve fogta meg a labdát. A hazaiak részéről Nagy K. veszélyeztethetett volna, aki nagy helyzetben törhetett kapunk felé, amikor azonban lőni készült, visszaérő védőnk szorításában elesett, így odalett a ziccer.

A 67. percben nagy helyzet adódott a kispestiek előtt: Vólent fordulhatott be hat méterre a kaputól, Erdei azonban nagyon jó helyen állt, és blokkolta a közeli kísérletet.

Néhány perccel később csapatunk is közel került a gólszerzéshez, Simita jobb oldali beadása után azonban Beliczky tiszta helyzetben rosszul találta el fejjel a labdát.

A 82. percben mindkét csapat megfogyatkozott. A játékvezető szerint Beliczky utánarúgott ellenfelének, ezért azonnal kiállította játékosunkat. Az ezt megtorolni kívánó Gengeliczkit pedig második sárgája után küldte a bíró az öltözőbe.

Bár helyzetek ezt követően is voltak, egyik csapat sem tudott betalálni, így a vége 0-0 lett.


Végeredmény
NB II Keleti csoport, 9. forduló
Honvéd II-FTC II 0-0
Honvéd II: Vereckei - Moga, Remes, Gengeliczki, Fejes – Lengyel, Csontos, Futó, Kapacina (Kovács G., 70.) – Vólent, Nagy K.
FTC II: Rigó – Simita, Erdei, Grúz, Tóth A. – Vass M. – Gárdos (Hodgyai, 63.), Busai, Holman, Papp M. – Beliczky
Sárga: Gengeliczki (75., 82.)
Piros: Gengeliczki (82.), Beliczky (82.)

(fradi.hu)

Utolsó módosítás 2012. október 14. vasárnap, 14:52

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva