Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

FFC: Két gólos vereség

- 2012. október 23. kedd, 07:00

Megérdemelt Goldball győzelem.

FC-Goldball 94 FC 2:4 (1:3)

Népliget, 150 néző

Kezdőcsapat: Muki, Davo, Kő, Bence, Norbi, Baranyi Peti, Kori, Temő, Kicsi, Marci, Gyurma

Csere: Messi, Tánczi

Gólszerző: Gyurma 26.p, Kori 56.p

 Jó hangulatban kezdődött a mérkőzés, hiszen U17-es csapatunk, közvetlen a BLSZ I-es meccs előtt megszerezte második győzelmét a bajnokságban, 0-1-ről fordítva 2-1-re legyőzte az Inter gárdáját. Szép volt fiúk!

 A felnőtt csapat megint nem a legjobb összeállításában futott ki a gyepre, Katus Pisti kapitányunk sajnos hosszabb időre kidőlt, Dave eltiltását töltötte, és az elmúlt fordulóban megsérült, Szabira sem számíthattunk. Védelmünk, a soha nem látott, Davo-Kő-Bence-Norbi felállásban kezdett. A Goldball szerezte meg a vezetést, amit Gyurma rögtön a középkezdés után egalizált, de sajnos látszott védelmünk összeszokatlansága, így a Goldball újabb elkerülhető gólokat szerzett. A második félidőben megvoltak a helyzeteink az egyenlítéshez, de sajnos sorra kimaradtak, így Kori csak szépíteni tudott. A Goldball megérdemelt győzelmet szerzett, pedig csak annyit csinált, hogy velünk ellentétben, kihasználta helyzeteit. Ki kell emelni Bencét, aki hosszú sérülése után, számára idegen poszton csapatunk egyik legjobbja volt.

Jövő héten egy nehéz, idegenbeli meccs következik a Grund ellen. Valamelyest javítja esélyeinket, hogy Dave, és Szabi is újra csatasorba állhat. Keresztúrra is várunk mindenkit szeretettel! Tempó FFC!

(ffc2008.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva