A 7 éves szurkoló is bűnöző?

Administrator - 2012. november 12. hétfő, 12:02

Családbarát rendőrség...A rendőrség mindent megtesz,hogy elriassza a családokat a meccsrejárástól:

"Sokadik alkalom, hogy ismerőseim, vagy családtagjuk (+ GYEREKEKKEL IS) ki voltak téve a tömeg mozgatása, + SPRAY miatti oktalan atrocitasnak ….Úgy érzem itt az ideje, hogy az ELNÖK ÚR TILTAKOZZON, és LEÜLJÖN A RENDŐRÖK PARANCSNOKÁVAL a helyzet megoldását megkeressék !!!!
A RENDŐRI TÚLKAPÁS szomorú tapasztalatai keserű, és rossz üzenetek !!!!!"

"Szörnyú volt nézni, hogy a 7 éves lányom fuldokolt, és sírva kérdezte hogy mikor múlik el! Még jó, még jó, hogy a kisebbik most nem jött velünk!"

"Újra levelet kell írnom a BRFK-nak, felháborító , hogy milyen állatok szolgálnak nekünk és védenek bennünket.
Remélem a Klub is megszólal az ügyben .
200 debreceni védelmében egy egész hadsereget kiállítottak és az egyikük az aluljáróba fújja be a könnygázt gyerekek , nők, öregek , ártatlanok közé, alattomosan, rács mögül."
Pedig sokáig semmi jel nem utalt arra, hogy balhé lesz a Fradi–Debrecen (2-1) rangadó előtt, még az 1-es villamos sem volt teljesen tele, aztán miután a rendőrség lezárta a klubház felőli részt és várakozásra kényszerítette a hazai szurkolókat, egyből megindult az értetlenkedés, s egyszersmind a szükségtelen hangulatkeltés.

Hamar kiderült, a rendőrség azért intézkedett így jó negyedórával a meccs kezdete előtt, mert épp akkor érkeztek a Debrecen-szurkolók, de hogy miért akkor, és miért oda, az rejtély. A fradisták persze nem nézték jó szemmel a debreceniek kései vonulását, megkezdődött a kölcsönös szidalmazás, a dolgok pedig odáig fajultak, hogy a rendőröknek a könnygázt is be kellett vetniük a felaljzott drukkerek ellen.

A tömeg megijedt, az első “adag” bedobása után sokan megindultak hátrafele, s ekkor tört csak ki igazán a pánik – néhányan egymást nyomkodva értek a korlátokhoz, amelyen a gyors haladás miatt át kellett mászni. “Már megint megírhatja a sajtó, hogy balhé volt a Fradi-pályán” – mondta az egyik erősen ittas drukker a közelben.

Munkatársunk is ott volt a darázsfészekben, neki is menekülnie kellett, de néhány felvételt azért készített az eseményekről.

15 perccel a kezdés előtt vonulnak a Loki-drukkerek, ekkor még nem volt könnygáz


A vonulás folytatódik, a végén jött a könnygáz. Utána már rohanni kellett.
forrás: nb1.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva