Nyugaton....: Anglia (2012.11.10.)

ggolyo - 2012. december 01. szombat, 16:06

Idehaza mindenki azt mondja: "NYUGATON MEGOLDOTTÁK!"

Íme egy friss példa arra, hogy "Nyugaton a helyzet változatlan"! Mi hiába szólaltunk fel fórumokon, és mondtuk azt, hogy a szurkolói kártya nem megoldás a huliganizmusra. Mindig azt a választ kaptuk: "De igen, nézzük meg Angliát, Németországot, Hollandiát".

Pont nekünk magyarázzák, hogy milyen szurkolói élet van nyugaton? Nem baj a lényeg, hogy megint pár milliárdot tudjanak zsebre tenni. Huliganizmus néven! Hány igazi balhé volt idén a stadionokban? Ahol effektív verekedés miatt kellett félbeszakítani mérkőzést? Nekem ne mondja senki, hogy a tüzezés, meg a különböző obszcén bekiabálások ide tartoznak. Ez mind csak maszlag, hogy az MLSZ pénzhez jusson.

MIKOR VOLT BALHÉ AMI MIATT FÉLBESZAKADT EGY MÉRKŐZÉS?

Mikor volt komolyabb utcai verekedés ami megbotránkoztatást okozott volna az egyszerű átlag embernek?

Most ne vegyük ide a rendőrség esztelen, hülye döntését, amikor 150 Loki drukkert a 2000 Fradistán akarják keresztül vinni! Mert pont azt akarták, hogy láss csodát milyen szemét emberek járnak a meccsre! Csak balhézni akarnak! Pedig ott csak olyan szurkoló volt aki a családjával ment meccsre. A huligánjaink vagy már bent voltak a stadionban, vagy valahol söröztek még! A lényeg a média cirkusz!

Nekünk akarják mondani, hogy nyugaton megváltozott a helyzet? Pont nekünk, akik itthon arra törekszünk, hogy ilyen események már ne történjenek, és inkább erdőkben, meg pusztákon verekszünk?

Mutassunk példát arra, hogy idehaza a huliganizmus már a pusztákon zajlik? ÍME: USTAWKA

Bár a média ezt is úgy tálalja, hogy a szemét csürhe! Pedig ezt akarták, hogy a verekedés ne a stadionban és az utcán legyen. Ezek a srácok elvitték a küzdelmeket, de ez se megfelelő! Miért? Mert akkor nem tudja harsogni a média, hogy balhé van! Így nem fogy a példány száma, a Blikknek, Borsnak. Nem nézi több ember a TV2 Tények, és a RTL Klub Híradóját! Nem tudnak több pénzt kérni a reklámért! Nem lesz bevétel, ezért inkább azt mondják: "Már megint verekedtek", inkább mondanák azt, hogy a verekedni vágyó fiatalok végre nem a stadionban küzdenek.

Itthon megoldódott a huligán helyzet, és ez nem a Szurkolói kártyának, és az agresszív rendőrségnek köszönhető, akik válogatás nélkül verik az embereket! Hanem annak, hogy a szurkolók rájöttek csak ártanak a balhéval a szeretet klubjuknak!

De ide haza még midig csak azt harsogják: "Nyugaton megoldották!"

Akkor tessék egy újabb példa. Ráadásul ez friss, nem is olyan régen történt. Aki ismerős a foci világában az tudja, hogy melyik ligában is zajlottak az események!

Crystal Palace - Brighton

Íme pár példa még:

Nyugaton....: Anglia

Nyugaton....: Könnygáz és botozás Dortmundban

Nyugaton a helyzet változatlan!

Nyugaton megoldották...


Utolsó módosítás 2012. december 01. szombat, 16:38

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére