Fradi BL, vagy zöld és fehér magyarok!

Administrator - 2012. december 12. szerda, 16:22

Hát, mi a Palit nem láttuk...Bár a Sport TV nem az eredeti kommentárral tűzi műsorra a BL menetelésünket, de mégis öröm volt újra átélni a híres, hírhedt meccseket...

A legfontosabb:
BAJNOKOK LIGÁJA 1995!

FERENCVÁROSI TC-REAL MADRID 1:1 FERENCVÁROS

Kezdőben: 6 saját nevelés, 2 igazolt magyar játékos, 3 külföldi. Cserék: 5 saját nevelés. 16 nevezett játékosból 11 saját nevelés!

És a csapat által viselt mezek színe:
ZÖLD ÉS FEHÉR

Időrendi sorrendben:

Grasshoppers–Ferencváros, Ferencváros–Ajax, Real Madrid–Ferencváros, Ferencváros–Real Madrid, Ferencváros–Grasshoppers, Ajax–Ferencváros .

Érdemes újra megnézni a 17 évvel ezelőtti sorozatot,1995 őszén a Ferencváros első magyar csapatként bejutott az UEFA Bajnok Ligája csoportkörébe. Nálunk játszott akkor a Sport TV két szakkommentátora,

Hajdu Attila és Vincze Ottó is, akik most vállalkoztak arra, hogy felelevenítve az emlékeiket, egy-két belső információt is elárulva, kommentálják az eseményeket.

Fradi BL, 1995 a TV időpontok: 
Grasshoppers – Ferencváros: december 11., kedd, 21.00, Sport2 (Fülöp László)
Ferencváros – Ajax: december 12., szerda, 20.45, Sport1 (Fülöp László)
Real Madrid – Ferencváros: december 13., csütörtök, 20.45, Sport2 (Faragó Richard)
Ferencváros – Real Madrid: december 23., vasárnap, 17.00, Sport1 (Faragó Richard)
Ferencváros – Grasshoppers: december 23., vasárnap, 19.00, Sport1 (Méhes Gábor)
Ajax – Ferencváros: december 23., vasárnap, 21.00, Sport1 (Matuz Krisztián)


Orosz Pál szavaira pedig csak annyi:


Talán vannak akik nála is többet tudnának mesélni ezekről a túrákról, mert nem csak Madridba kisérték a csapatot, hanem mindenhol ott voltak és lesznek,ahol az FTC játszik. 


Amúgy, Pali! Mi nem emlékszünk rád Madridban...

"Arról, hogy a magyar klubnak mit jelentett a 17 évvel ezelőtt európai kaland, Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója tud alegtöbbet mesélni. „Óriási siker volt a Ferencvárostól, hogy a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott, ezt az óta nem sikerült megismételni, de bízunk benne, hogy egy, két vagy három éven belül újra összejön. Fontos, hogy az új generáció, amely most is kijár a meccsekre, ismét láthassa, milyen sikereket ért el a Ferencváros korábban” – árulta el a sportvezető, hogy mennyire örül a Sport TV kezdeményezésének, majd hozzátette, hogy ő kint volt mindhárom hazai találkozón az Üllői úton, sőt, még Madridba is elkísérte a zöld-fehéreket."

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva