Hová tűntek a régi hadak?

Administrator - 2012. december 28. péntek, 09:28

” S a sírt, hol nemzet süllyed el,
Népek veszik körül,
S az ember millióinak
Szemében gyászkönny ül.  “


Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban … Vajon mi oka lehet annak, hogy az egykor dicső népünk idáig jutott? Talán nem lennénk méltók saját őseinkhez? Nem lennének ma már az országnak, hithű fiai? Vagy mégis mi az ok? A magam módján, erre próbálok választ adni az olvasónak.


” Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. ” – tartja a mondás! És ez mennyire, hogy igaz! Ugyanis mikor népünk haláláról beszélek, nem mészárlásról vagy irtózatos vértengerről kell, hogy szóljak. Ezt a háborút már nem fegyverekkel vívják. És ha élni szeretnénk, ebben a harcban már nekünk sem válik hasznukra a kard. Ez a háború, fejben dől el! Lehet azt mondani, hogy ezt az országot a zsidósság, a cigányság, vagy a világ nagyhatalmai sodorták a szakadék szélére, ami bár részben igaz, részben önámító gondolat . Hiszen népünk 1956 óta nem fogott fegyvert. Nem jött ide sem az Amerika, sem az Orosz, de még az Izraeli sereg sem. Mi mégis legyőzöttek és másodrendű polgárai vagyunk dicső földjeinknek. Hogy miért? Az ok egyszerű! Elvették azt, ami a magyarság legnagyobb fegyvere volt a történelme során. És bár vitathatatlan a legendája, most nem a magyarok nyilairól vagy a kardokról beszélek, hanem valami olyasmiről ami ennél sokkal több. Ezt nem lehet megfogni, és nem oltja ki más életét! Talán ezért annyira nemes … Nem használhatod se közelharcban, sem biztos távolságban . Sőt! Még csak nem is látod vagy hallod. Nincs szaga, sem színe, tovább megyek… A világon nincs olyan mívelt ember, ki megtudná mondani a külsejének formáját. Mert amiről most én beszélek, az nem fegyver vagy vért, még csak nem is valamiféle tárgy a harchoz… Mégis elengedhetetlen a győzelemhez! Mert ez a fegyver erősebb minden létezőnél! Erősebb minden bombánál, az ellen bármely tankjánál, a világ bármely vegyifegyverénél! És ez a fegyver minden embernek adva van, csak élni kell vele! Manapság a világ ezen felén, a háborúkat nem kézzelfogható fegyverekkel vívják, hanem sokkal-sokkal veszélyesebbekkel… Ezért van szükség arra a fegyverre amiről írok most neked, mert csak ezzel győzhetsz! Ezen fegyver pedig nem más, mint a ” tudat “.


Egy fa sem létezne vagy élhetné túl a mát, ha nem lenne gyökere. Így van ezzel az ember is! Legfőképpen a magyar emberrel! Hányszor is mentette meg, vagy segítette dicsőséges diadalhoz őseinket a magyarság tudat? Hányszor történt az idők során, hogy a hazaszeretet, a magyarságtudat, az öntudatunk volt az, amely segített a sírunkat ásók legyőzésében? Gondolj csak Eger várára! Nem a fegyvereik segítették a várvédőket, hiszen az bőségesen volt a töröknek is. Nem a létszámuk, hiszen az csekély volt az ellenféléhez képest! Nem a falak, mert azt pontosan tudta az ellen, hogy omlaszthatja le! Hanem a tudat! A hazaszeretet! Azért tudtak kitartani, és meghátrálásra késztetni a gigászi ellenfelet, mert elvek mentén harcoltak, melyet a tudatuk szült. Hittek abban, hogy bármi áron, de meg kell védeniük a hazát! Ezért lettek az Egri várvédők legendák, és ezért lettek az Egri nők hősök, és a kor legbátrabb harcosai! De igaz ez ‘ 56-ra , ‘ 48-ra, a kalandozó hadjáratokra, és az egész történelmünkre! Ezért fontos az, hogy ezt a fegyvert elvegyék tőlünk rosszakaróink. Bármi áron! Ezért van az, hogy bármely devianciát, hazugságot, vagy rágalmat, gondolkodás nélkül rád zúdítanak. Ezért vagy bűnösnek kikiáltva! Ezért mossa át a tv, nap-nap után az agyad! Ezért ömlik rád a mocsok a TV-ből, minden egyes percben. Ezért fontos, hogy a filmekben, a reklámokban, az utcán, akárhol lásd a feketét, a cigányt, a zsidót. Hogy elfogadd, hogy ők a követendő példa, hogy nem mások, mint Te, csak emberek! De ezt a világot a mi őseink építették, és a mi apán óvták! Ezek a mi hegyeink,  folyóink, és földjeink! Nem Te vagy a rossz, ha ezt kimondod, vagy magadénak vallod! Nem vagy hibás ha észreveszed, hogy ezen népek legalja jut ide, akik máshová nem kellettek! Gondold csak végig! Ha annyira az egyenlőség a lényeg, ha annyira fontos ez a dolog, miért nem látod a szónokokat az ” Avasra ” beköltözni? Miért nem látsz a Budai villanegyedben cigányokat? Ha a zsidósság annyira üldöztetve van, miért Izrael kezdeményezi a világ legtöbb háborúját? Ha a feketék a fehérek miatt szenvednek, miért van az, hogy fekete Afrika ( ahol elvétve ha él egy-két fehér ), folyamatosan polgárháborúk gócpontja, ahol százezrek halnak meg minden évben?

” Nem úgy lesz gazember valaki, hogy azzá nevezzük ki … “

És ha eddig  eljutottál, gondold meg, hogy Te neked miért kéne emiatt hibásnak érezni magad? Nem Te mentél oda! Nem Te gyilkoltad a népüket! Nem Te támadsz tankokkal gyermekekre, hanem ők! De a Te hibád, ha ebbe belenyugszol! Ha elég neked esténként a jó kis amcsi vígjáték, amiben menő ha buzi vagy, vagy egy laza fekete drogdíler . Ha neked elég, hogy Karácsony szent napja a Tv-ben nem a Karácsonyról, hanem a hanukáról szól… Ha neked elég, hogy menórákat látsz a tereinken, Karácsonyfák vagy keresztek helyett! Ha ez így jó neked, hát ülj le ma este is a tv elé. Vedd meg a szennylapjaikat, nézd a csatornáikat, és szégyelld magyarságod. De ha nem, akkor ne habozz másként élni! Kapcsold ki a Tv-t, ne vedd meg a termékeit, ne terjeszd az ostobaságaikat, válj hasznos tagjává a közösségnek! De ne másra várj, mert a másik meg majd rád vár! És mire mozdulnátok a nemzetünket teljes mértékben elbutítják, és a sírba teszik. És akkor tud Te is, hogy nem az volt a baj, hogy nem tudtad megvédeni, hanem az, hogy meg sem próbáltad a kis hazádat/népedet/gyermekeidet!

Védd meg a hazád! Bármilyen áron!


A döntés a Te kezedben van! Harcolsz, bár a harc kemény és kétséges sikerű… Vagy a pillanatnyi nyugalomért meghúzod magad, és várod eltemessenek élve és öntudat nélkül! Jelöletlen sírodba …

forrás: ideszülettünk.infoUtolsó módosítás 2012. december 28. péntek, 13:09

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva