Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Valcea - Ferencváros: Változás!

- 2013. január 18. péntek, 09:29

Ezúton szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy a két klub tovább pontosította az egymás elleni BL-középdöntő mérkőzéseken való részvétel feltételeit, figyelembe véve az EHF, valamint a helyi hatóságok és rendőrség előírásait is.

Tekintettel arra, hogy mindkét fél szurkolóinak részéről nagy az érdeklődés mind a magyarországi, mind a romániai találkozókkal kapcsolatban, a két klub folyamatos, napi kapcsolatban áll a rendezés megfelelő lebonyolítása érdekében.

A csapatok vezetése tisztában van azzal, hogy a nagy érdeklődés ellenére a vendégszurkolók jegyigényeit nem tudják teljes mértékben kielégíteni. Lehetőségeikhez mérten, az EHF szabályokat is figyelembe véve abban állapodtak meg, hogy 200-200 belépőt bocsátanak a vendégcsapat szimpatizánsai részére.

A vendégszurkolók belépőinek árusítását - a korábban honlapunkon közöltekkel ellentétben - a saját klubvezetés intézi, tekintettel arra, hogy minden csapat felelős a saját szurkolóinak magatartásáért, függetlenül attól, hogy hol kerül megrendezésre a mérkőzés.

A fentieknek megfelelő a romániai mérkőzésre szóló jegyeket a Ferencváros szurkolói az FTC Kézilabda Szakosztályánál a szükséges adatok megadását követően személyesen vagy átutalásos fizetés mellett vásárolhatják meg.

A két klub, kölcsönösségi alapon végül 20 euróban állapította meg a vendégszurkolók jegyeinek árát.


A romániai találkozóval kapcsolatos fontos információk:

Hivatalos közleményben értesítette és hangsúlyozottan kéri az Oltchim Rm. Valcea vezetése az FTC Kézilabda Szakosztályát, hogy a román rendőrség és a klub kizárólag az FTC által megnevezett hivatalos személlyel intézi a romániai mérkőzésre érkező vendégszurkolókkal kapcsolatos kérdéseket. Magánszemélyek megkeresését nem fogadják el!!!

Az együttműködés céljából kérik, tájékoztassuk szurkolóinkat, hogy a román rendőrség végig ellenőrzés alatt szeretné tartani az eseményt és a vendégszurkolók fogadását.

A nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a Valceába utazó szurkolóinknak meg kell adniuk az alábbiakban ismertetett adatokat, mert csak ezek megadását követően vásárolhatják meg a romániai mérkőzésre szóló belépőjegyeiket. Az FTC vezetősége a megadott adatokat továbbítja a román klub részére, mint ahogy azt fordítva a valceai klub is köteles megadni a Ferencváros részére.

A Valceába utazó szurkolók jelentkezéséhez a következő információkat kérjük megadni a személyes jegyvásárlás alkalmával:

    - az igénylő nevét - kérjük, hogy valós nevet adjanak meg (lásd később!)
    - Valcea-ba való érkezés várható időpontját
    - a busz, vagy személygépkocsi rendszámát
    - a gépjármű vezetőjének nevét és elérhetőségét.Fontos, hogy minden jelentkező azt a nevet adja meg, amely a magával vitt úti okmányban is szerepel, mivel a beengedéskor ezt a jegyek hamisításának kiszűrése céljából ellenőrizni fogják!

Az információkat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre kérjük elküldeni, vagy
a + 36 20 424 12 89 telefonszámon Hemela Zsolt szakosztály vezetőnknél kérjük jelezni.
A jelentkezést követően az FTC Kézilabda Szakosztálya minden jelentkezőnek visszaigazolást küld, melyben tájékoztatja az igényelt jegyek fizetési feltételeiről.

FTC Kézilabda Szakosztály

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva