Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Cifra, Zácsik: Újabb három év

- 2013. január 29. kedd, 11:28

Cifra Anita és Zácsik Szandra három évre szóló szerződést írtak alá.

Ahogyan a támogatói szerződésekben is már előre tekintenek a Ferencváros kézilabda szakosztályánál, úgy a jövő csapatát is el kell kezdeni építeni. Habár még le sem zárult az idei szezon, már érdemes gondolni a következő szezon játékoskeretére. Két válogatott kézilabdázójával, akiknek idén nyáron járna le a szerződésük, már megegyezett a Ferencváros vezetősége. Cifra Anita és Zácsik Szandra újabb három évre szóló szerződést írtak alá.

Kökény Beatrix a következőket mondta a szerződés-hosszabbításokról: „Mindkét játékos meghatározó az FTC jelenlegi csapatában. Szerettük volna őket megtartani és szerencsére ez sikerült is.”

Cifra Anita 2011 nyarán érkezett a Fradihoz, és újabb három évre kötelezte el magát, aminek – bevallása szerint – egyik legfőbb oka a csapaton belül uralkodó pozitív légkör: „Az elmúlt másfél évben nagyon jól éreztem itt magam. Úgy gondolom, nagyon jó helyre kerültem. Megszerettem a csapatot, csapattársaimat. Jó munkát végzünk és emellett sikeresek is vagyunk. Szeretem Budapestet is. Örültem, hogy megkeresett az FTC vezetősége, és hogy maradhatok. Őszintén szólva, nem gondoltam, hogy ilyen jól sikerül majd a váltás Békéscsaba után. Bíztam benne, de erre tényleg nem számítottam. Nagyon sokat jelent, hogy valóban nagyon jól érzem itt magam. Szívesen járok edzésekre és szeretem, amit csinálok. Ennek tudom be azt is, hogy sikerült fejlődnöm az elmúlt másfél év alatt.”

Zácsik Szandra, akit az elmúlt hónapokban több klubbal is hírbe hoztak, 2006 óta erősíti a Ferencvárost, másfél év ljubljanai kitérőt leszámítva. A maradásnak most sem voltak különleges okai: „Hasonló érveket tudok felhozni, mint amikor hazajöttem Szlovéniából. Jó a közösség, fiatal a csapat és most már a BL-ben szerepelünk. Könnyű volt megegyezni, mert mindkét félnek az volt a célja, hogy itt maradjak a Fradiban. Magyarországon nem is igazolnék más klubhoz!”

Év végén további három játékosnak, Deáki Dórának, Kovacsicz Mónikának és Pastrovics Melindának jár le a szerződése. „A lejáró szerződésű játékosokkal folyamatosan tárgyalunk, de a velük való megállapodás egyelőre még a jövő kérdése.” – zárta sorait a játékosok szerződésével kapcsolatban Kökény Beatrix ügyvezető.

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva