Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Továbbra is névadónk

- 2013. január 29. kedd, 11:30

A Rail Cargo Hungaria Zrt. névadó szponzorként továbbra is támogatja az FTC női kézilabdacsapatát.

Most már harmadik éve – lassan hagyományteremtő módon – a tavaszi menetelés kezdete előtt kötelezi el magát a szakosztály mellett a vállalat, ami jó előjel lehet a következő időszakra.

A Ferencváros felnőtt női kézilabdacsapata már két éve viseli legnagyobb támogatója, a Rail Cargo Hungaria Zrt nevét. Magyarország piacvezető vasúti árufuvarozó vállalatának és az FTC bajnok női kézilabdacsapatának kapcsolata 2011-ben kezdődött, és azóta is szilárd alapokon nyugszik. Az együttműködés alapját azok a közös értékek képezik, amelyekre a kézilabdacsapat és a vasútvállalat egyaránt építkezik: a versenyben való helytállás, az elkötelezettség, a fegyelem, az együttműködés és a megújulás képessége.

„A Rail Cargo Hungaria Zrt. és az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata a sikerre szövetkezett két évvel ezelőtt” – mondta a támogatás bejelentésekor Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. Igazgatóságának elnöke, majd így folytatta: „Nagy öröm számunkra, hogy hozzájárulhatunk a csapat töretlen fejlődéséhez és egyre fényesebb eredményeihez. Támogatásunk nem csak anyagiakban nyilvánul meg. Kétezer munkatársunk folyamatosan biztatja a csapatot. A csapat sikerei erőt és lendületet adtak a Rail Cargo Hungaria szakembereinek is. Az elmúlt két évben vállalatunk dinamikus fejlődött, helytállt a kiélezett fuvarpiaci versenyben és 2012-ben Európa egyik legsikeresebb vasúti cargo vállalatává vált. A csapat sokat tett azért, hogy vállalatunk névváltása eredményesen zárult. A Rail Cargo Hungaria nevével a sporttudósításoknak is köszönhetően milliók ismerkedhettek meg.”

A névadó szponzori szerződést Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt Igazgatóságának elnöke és Kökény Beatrix, az FTC Kézilabdasport Kft ügyvezető igazgatója írták alá.

Kökény Beatrix hasonlóan pozitívan vélekedett a támogatásról: „Nagy öröm számunkra, hogy névadó támogatónk egy újabb évre kötelezte el magát mellettünk. Nem csupán egy újabb szponzorként tekinthetünk rá, hanem annál sokkal többet jelent számunkra. A Rail Cargo Hungaria Zrt az a támogató, amely a legnehezebb időkben állt mellénk, a sikereink kezdetén, az út elején. Öröm továbbá, hogy a vállalat vezetői, munkatársai aktív szereplői életünknek, mérkőzéseink állandó vendégei, igazi szurkolóink!”

További szponzorációs szerződéseket kötöttek a keddi sajtótájékoztató alkalmával az Elek Gyula Arénában. Új szponzorként lépett a ferencvárosi kézilabdát támogatók körébe
a Q Pharma Kft., amely arany fokozatú partnere lett az egyesületnek. Hosszabbított az Opel Magyarország, amely stratégiai együttműködést írt alá a szakosztállyal. A Vodafone Magyarország Zrt. továbbra is az FTC Kézilabda Szakosztály kiemelt kommunikációs partnere.

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva