Káosz: banánhéjat kaptak a váci sportvezetők!

Administrator - 2013. február 18. hétfő, 10:11

A divatmániás Berki Krisztián – aki újabban az MSZP-ban akar politizálni – előbb lenyúlta az angol befektetőt, majd lelépett – olvasható a mifocink.blog.hu internetes oldalon, ahol Fehér György megpróbálja érthetően elmagyarázni, miért lett ennyire kaotikus a helyzet Vácon.

 berki

“Berki Krisztián jól lenyúlta az angol befektetőt, majd lelépett. Ma már legszívesebben elfelejtenék a nevét Vácon, sőt, ha vissza lehetne forgatni az idő kerekét, akkor talán meg nem történté tennék a nyári eseményeket” – indította a bejegyzését Fehér György.

 A szerző külön kitért a szombati eseményekre, amikor a Kft. vezetői tárgyalni érkeztek a stadionba, ahol a játékosok – nemes egyszerűséggel – banánhéjjal dobálták meg őket. Szokatlan, de őszinte módja ez a vélemények kifejezésének…


A teljes átláthatatlanságot remekül jelzi, hogy az ember egyáltalán hiteles információhoz is alig jut, a váciaknak ugyanis jelenleg két honlapjuk van: aztán pedig ember legyen a talpán, aki eligazodik a rengetegben…

 “Most a váci klubnak két hivatalos weblapja is van – érdekes módon a Kft. vezetősége által üzemeltetett vacfc.hu azt vallja, a másik weblapon hazugságok vannak. A játékosok viszont azt mondják, ezen a weblapon az elmúlt időben egy igaz szó sem jelent meg” – írja blogján Fehér György.

forrás: http://www.fourfourtwo.hu/hirek/magyarorszag/nb-2/vac/kaosz-bananhejat-kaptak-a-vaci-sportvezetok

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva