1400 jegyet kapnak a lilák a derbire

Administrator - 2013. február 19. kedd, 20:45

A vendégszektorba érvényes belépők egységesen 1400 forintba kerülnek majd. Annak ellenére, hogy a ferencvárosi nézők számára kötelező a szurkolói kártya az Üllői úton rendezett mérkőzések látogatásához, a vendégszektorba szóló jegyek megvásárlásához regisztráció, vagy szurkolói kártya nem szükséges.

A jövő hét folyamán már megvásárolhatóak lesznek az Albert Flórián Stadionba érvényes belépők! – írja az ujpestfc.hu

Szurkolóink bizonyára emlékeznek arra, hogy az augusztus 19-ei, 2-1-es újpesti sikerrel végződő derbi előtt a Szusza Ferenc Stadion vendégszektorának létszámát a találkozó előtt először 900 főben korlátozta a rendőrhatóság. Ekkor a Ferencváros vezetősége jelezte klubunk felé, hogy ebben az esetben a tavaszi visszavágón ők is csak 900 újpesti szurkolót tudnak majd fogadni.

Természetesen ezt a lehetőséget nem fogadtuk el, így végül székek átszerelésével 1400 jegyet tudtunk biztosítani a „C” Lelátón.  Riválisunk vezetősége a gesztusért cserébe a megszokott 1250 vendégjegy helyett szintén 1400 jegyet biztosít szurkolóinknak március 10-ére, akik így reményeik szerint az elmúlt években a derbiken megszokott minőséggel, de még nagyobb létszámmal biztatják majd Vermes Krisztiánékat az átépítés előtt álló Albert Flórián Stadionban.

Az mérkőzést megelőző első biztonsági értekezleten jeleztük az FTC vezetői felé, hogy az előző szezonban rendezett Üllői úti derbin szurkolóink beléptetésénél komoly problémák adódtak. A két klub valamint a rendőrhatóság azon dolgozik, hogy március 10-én hasonló helyzet ne fordulhasson elő.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva