Az igazmondó juhász esete , avagy hogyan igazolunk mi!

Administrator - 2013. február 21. csütörtök, 18:51

Mélyen tisztelt elnökünk, aki egyedülálló módon, naponta többször is kommunikál a szurkolókkal a facebook oldalán, többször is kijelentette, hogy számára is a legnagyobb öröm, ha és amennyiben a csapatunkhoz egy magyar (tehetség/válogatott) játékos érkezik/tudunk megszerezni.


Ellenben érdemes megfigyelni a jelen igazolásainkat amelyekkel a télen szeretett elnökünk kedveskedett saját magának , és az általa oly mélyen tisztelt szurkolóknak.

Elengedtük : Máté János (Siófok -kölcsönbe/tavaly NB2 gólkirálya) ,Grúz Tamás ( Szolnok- kölcsönbe) , Beliczky Gergő (Pápa -végleg) ,Menyhárt Attila (Siófok -végleg) , Busai Attila ( Szolnok - kölcsönbe/válogatott)


Érkeztek : Junior Fell , Quenten Martinus , Leonardo Santiago , Stanley Aborah
Mind mind csupa olyan játékos akiről a honi magyar futballért rajongó szurkolónak fingja sincs, hogy kicsoda.


Ami viszont meglepő, hogy egy Leonardoért sokan úgy imádkoztak mintha egyenesen Lionel Messit igazoltuk volna le. Jeleznénk ,hogy a játékos statisztikája igazán megér egy két szót.
29 éves és eddig pályafutása során lejátszott 241 mérkőzést ami alatt 46! gólt volt képes termelni , ami nem egy csatártól de egy támadó középpályástól is kevés. A Ferencvárosban a Ferencvárosnak kevés! Azonban valószínűsítem ,hogy a Clubnak a fizetését állnia kell , nem a magyar lányok szépségéért jött ide játszani / éjszakázni .

Végezetül nézzük ,hogy egy magyar játékosokért ténylegesen rajongó , nemzeti öntudattal rendelkező elnök kiket tudott volna leigazolni a nevesincs zsoldosok helyett!

Juhász Roland , Kádár Tamás ,Tímár Krisztián, Szabics Imre ,Lázár Pál , Könyves Norbert , Simon Attila , Fiola Attila , Lencse László !
Az imént felsorolt játékosokban ami mind közös ,hogy MAGYAROK , válogatottak vagy válogatottak lesznek. Mert ne legyen kétségünk abban , hogy egy 24 éves Lencse aki 129 meccs alatt rúgott 46 gólt hamarosan bemutatkozhat a Nemzeti csapatban is. 24 évesen már elérte azt a teljesítményt amit egy közel 30 éves zsoldos az elmúlt évtizedben tett le az asztalra. Hamarabb beilleszkedett volna, és hamarabb húzóembere lett volna a csapatunknak ? Kétségtelen. Hogy miért ? Mert magyar és tudja ,hogy mit jelent a Ferencváros. Tudja, hogy itt csak a 120% az elfogadható.

Amennyiben a Fradi szívű elnökünk örömet akart volna okozni saját magának , és a szurkolóknak is minden kétséget kizáróan a fentebb felsorolt játékosokat igazolta volna le , és nem mindenféle jött ment zsoldost akiről azt se tudjuk a videómegosztó portálokra felkerült összevágott 5 perces mozgó kép alapján ,hogy kik is valójában.

Mi tudjuk. NEM A FERENCVÁROSBA VALÓAK!!!Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva