Jobbikos a négerek mellett

Administrator - 2013. február 22. péntek, 16:58

A pártban egyre több a meglepetés...


Azoknak akik szeretnek jókat nevetni, és rendszeresen olvassák kubatov facebook oldalát, van egy rendszeresen visszatérő kommentelő.


Ő régi motoros, nem knausz és még a pofáját is vállalja, ellentétben a különböző "fradista bélakarcsizsoltigéza" stb klubházból létrehozott profillal.
Ez pedig krammer tibor.A pali érdekessége, hogy a pilisvörösvári Jobbik alelnöke.


A jobbikról a következőket mondta most Vona:


"A Jobbik magát nemzeti radikális pártnak vallja, ahol a „nemzeti” azt jelenti, hogy a magyarság, Magyarország érdekeit és népét kívánjuk képviselni, a „radikális” pedig egyfajta módszertani hozzáállás. 

A párt azonban tele van kakukktojással.
Íme krammer Jobbik képviselő miként értelmezi Vona szavait:

"Megkérdezném azért a cikk íróját,hogy ha netán nem RICARDO MONIZnak hívnának a Fradi edzőjét,most itt lenne nálunk egy Besic,Jenner,Leonardo vagy Martines szintű focista? Úgy hogy javasolnám a tisztelt cikk írójának,hogy mielőtt hasonló marhaságokra vetemedi magát,mint eme cikk,illene kicsit átgondolni a dolgokat. Tudom,hogy ez nehéz,de azért próbálja meg. Végül pedig,valóban,nekünk magyaroknak egy ilyen kvalitású játékos mint Leandro valóban a Messink!!!!!!!!!"

"nem kritizálni kell Kubatov Gábort a megmondó gyuriknak, hanem példát véve arról,ha valaki valóban az egyesületért van és nem fordítva,rövid idő alatt is gatyába lehet rázni a FERENCVÁROST. "

"Valahogy nálunk nem értek fel arra a szintre,ahol most esetleg egy Özil,Khedira,Müller és még sorolhatnám,hogy csak a német példát hozzam fel.
Egyet nagyon tudunk,morogni,kritizálni,bele mártani a késünket a külföldi edzőkbe,ahelyett,hogy a hiúságukat félre tennének és tanulnának tőlük örülve annak,hogy a mi kis országunkat választották munkahelyül."


"Azonban most tartok ott,hogy kezdem elhinni,hogy végre van egy valóban olyan vezetősége,vezetője a Ferencvárosnak, akik szava hihetők, csak olyan dolgokat vállalnak be,amit teljesíteni is tudnak és tényleg a Fradiért dolgoznak és nem azért,hogy a nevet kihasználva anyagi vagy akár erkölcsi haszonhoz jussanak. Látszik,hogy igazán tiszta,átlátható viszonyokra törekszenek."

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva