Célkeresztben a mérkőzéseink, célkeresztben a derbi

Administrator - 2013. február 24. vasárnap, 08:44

Rasszizmus elleni külföldiek jönnek....FARE, vagyis az európai labdarúgás rasszizmusellenes szervezete és a Simon Wiesenthal Központ. Ők tiltakoztak a FIFA-nál az Izrael elleni meccs után, miattuk lesz zártkapus a románok elleni mérkőzés.
Ez a FARE, amúgy nem csak a rasszizmus ellen küzd, hanem a homofóbia ellen is.
Felhívjuk kubatov figyelmét,hogy a Ferencvárosban még nincs buzi, így itt lenne az ideje,hogy igazoljon egyet.
És kérnénk egy fotót a mosolygós orosz palival... ;) 

Tavasszal a FARE a magyar NB1-es mérkőzésekre megfigyelőt küld, így itt lesznek a derbyn is, és az esetleges rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy megbotránkoztató magatartás esetén a fegyelmi jogkört magukhoz vonják.
Azaz, a FIFA(UEFA)-án keresztül a magyar labdarúgást szankcionálják illetve az MLSZ-t kötelezhetik pl. a mi kizárásunkra, zártkapus meccsre stb.

Tehát, egy "újpesti cigányok,basszátok az anyátok" rigmus után már támadnak is a kiválasztott nép fiai... Vagy lányfiai...
Hiába küzd a Ferencváros (pontosabban egy megfelelni akaró politikus) a rasszizmus ellen, hiába a kampány.
Halkan megjegyezzük,hogy talán nem kéne ennyi bevándorlót foglalkoztatni a magyar labdarúgás cégeiben, és ezzel provokálni az itt élő többséget.

A FARE magyarországi partnere a Mahatma nevű szervezet, akik ugye már évek óta az FTC partnerei, tagjaik ott vannak a székházban.
Ott voltak akkor is, amikor Albert Flóriánnak a mosókonyha kapuján lehetett bemennie a róla elnevezett stadionba.
Ugye fradi secu és téglás sándor, ugye üllői129 és springer? 

Íme az elérhetőségük arra az esetre,ha miattuk büntetik a klubot. Mert ha így lesz,akkor a Ferenc krt. 18. fszt. 1-be bulit szervezünk...

Gibril Deen
MAHATMA GANDHI HUMAN RIGHTS ORGANISATION
Ferenc krt. 18. Fszt. 1., 1092 Budapest , Hungary
Phone: (+36 1) 215-8301 ,
Fax:(+36 1) 215-83012,
Email:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: www.gandhi.ini.hu


UI: szeretnénk megkérdezni a mélyen tisztelt indiánokat,. vajon miért nem zavarta őket a zsidó ajax amszterdam csapatának azon szokása, hogy külön asztalnál ültették a fehér és a színesbőrű játékosaikat.Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva