130 000 Ft-ért árvereztük el az 1991-es Fradi mezt

B Zs - 2013. február 27. szerda, 21:48

Az ultrasliberi.hu így segített a tragédia sújtotta családnak… A mai napon átadták az FFC fiatal futballistájának az összeget. A további felajánlásokat várjuk!

 

karcsi

 

B.K. nyerte a licitet, 130 000 Ft-al

zalán

Szerdán átadtuk az adományt

Pár hete az FFC U15-ös csapatának egyik legtehetségesebb játékosát szörnyű tragédia érte. Leégett a ház, ahol egyedülálló anyuka nevelte fiát, mindössze 4 órát nem voltak otthon, mosógép, tévé, semmit sem hagytak bekapcsolva, a tűzoltók eddigi információja alapján a 4-5 éves, viszonylag újnak nevezhető bojler zárlatos lett, felrobbanhatott és odalett minden. Szó szerint minden, még az ablakok is.

Az alábbi számlaszámra tudtok utalni, amit csak erre a célra használunk:

11773133-00507301 – otp

információt a kis srác edzője tud adni, őt ezen a számon érhetitek el:
0630-732-5960.

A jelenlegi állás szerint matracokat, szőnyeget, evőeszközöket poharakat, tányérokat, bojlert még nem tudtunk szerezni.
A csapattársak szülei már mosógépet, mikro-t megoldották, ezért kérünk titeket, hogy ha tárgyi felajánlásotok van, a telefonszámon tudtok egyeztetni, hogy mire van szükség, és hol tudjátok azt leadni. Előre is köszönjük!”

Sokan mezeket ajánlottak fel, amelyeket még ebben a hónapban árverezni fogunk!

Ezen felül a Ferencváros Nöi Kézilabdacsapata felajánlott egy dedikált mezt , amire szerda -csütörtök magasságától lehet licitálni , valamint a Ferencváros férfi labdarúgócsapata is” bedob a közösbe ” egy , a Gárda által aláírt , lasztit is ! A licitálással kapcsolatban igyekszünk minden információt megadni!

Köszönjük Mindenkinek a segítségét! Hajrá Fradi!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva