Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Kampány a „lelátó varázsáért”

ggolyo - 2013. március 04. hétfő, 14:17

Elérkezett az idő, hogy a szurkolói szervezetek minél szélesebb körben jelezzék, hogy a labdarúgó mérkőzések egyik leglátványosabb hangulatfokozó kelléke a pirotechnika alkalmazása.


Jelenleg szigorú törvényi szabályozás akadályozza meg a látványos „görögtüzes”, vagy színes füstökkel végrehajtott bemutatókat.

Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor úr ígéretett tett a Szurkolói Irodának, hogy egyeztetéseket kezdeményez a Belügyminiszter úrral a lehetőségek bővítésével kapcsolatban.

Ezt az alkalmat megragadva kérjük a klubcsapataink tulajdonosait, vezetőit, hogy támogassák az ügyünket  és közösen érjük el a legális, látványos, és biztonságos pirotechnika alkalmazásának a lehetőségét!

Álljunk ki közösen  - szurkolók, klubok, MLSZ – a biztonságos pirotechnika alkalmazása mellett, és érjük el együtt, hogy a szurkolók, felelősségteljesen használhassanak bizonyos termékeket a  lelátókon!Egyben kérjük a média képviselőit is, hogy adjanak teret  a kezdeményezésünknek, hisz nem a szurkolói rendbontások eszköze a pirotechnika, hanem a labdarúgómérkőzések látogatottságának növelése, a gyönyörű  látványok által.

Szurkolói Iroda


Utolsó módosítás 2013. március 04. hétfő, 14:19

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva