TV2: Éljen a hisztéria!!!!!

ggolyo - 2013. március 12. kedd, 14:36

Tvrtko vagy hogy is hívják elemzett és félt!


Ha derbi, akkor tv2 és rettegés. Ez a derbi sem múlhatott el anélkül, hogy a tv2 ne emelte volna ki a “balhét”. Vujity Tvrtko a Mokkában elmélkedett a telt házas rangadóról, két “szakértővel”, aki kivételesen nem Hegyi Iván és Murányi András volt. Az volt a baja, hogy túl jól érezték magukat a szurkolók. Teli lelátók, koreográfiák, hatalmas szurkolás, fantasztikus hangulat és egy viszonylag elfogadható színvonalú a mérkőzés két bombagóllal – mégis azon volt fennakadva, hogy valaki lerúgott egy BKV-automatát… “Melyik a nagyobb? Az erkölcsi vagy az anyagi kár?” – tette fel az álszent kérdést a végén.


Pár gondolat neked azoktól akik kint voltak és átélték azt amit te nem élveztél!


Igen, valóban a futballszurkolói közeg a legnagyobb problémája ennek az országnak.
Az, hogy emberek éheznek, nyomorban élnek, munkanélküliek, az hogy a politikusok és a bűnözők szétlopják az országot, az nem számít....
A lényeg, hogy egy bkv automata tönkrement. Igen tudom, a bkv olyan szegény, hogy nincs miből pótolni.... mert hogy ott is ellopták a pénzt. De ez sem számít.
A lényeg, hogy minél jobban feketítsük be azt a közeget, ami még meri hallatni a hangját a lelátón és meri képviselni azt, amiben hisz.
De halkan jegyzem meg trutykó, ehhez te nagyon kevés vagy.
Undorító, mocskos, hazug média!!!!


még hogy az Ultrák miatt nem járnak a családok a meccsre..... (szerk.:halkan jegyzem meg trutykó 16000 ember rettegett kint a stadionban, vagyis telt ház volt!!!)


Én már harmadszor nézem a meccset és nem rettegek,sőt a 7 éves kislányom kért meg hogy ő is had jöjjön el velem a következőre,mert annyira tetszik neki a hangulat!!Ennyit arrol hogy a családok a görögtűz és botrány miatt nem akarnak meccsre menni!Mocskos tv2!


Trutyko ott a tv 2-ön,hallom mit makogsz!! Csak hallomásból tudom,mert nem nézlek benneteket!! Nem tetszett a görögtűz?? Vicces vagy! Mikor ugyan ez a real vagy a Barca meccsen menne,akkor hetekig a futball ünnepről makognál!! Mivel nálunk volt ,így ezért nem járnak családok ki meccsre! Menj az...... (Szerk.: ISMÉTLEM TELT HÁZ VOLT A MECCSEN!!! AKIK KINT VOLTAK AZOK IS MIND RETTEGTEK, MERT TUDTÁK EGY ILYEN OSTOBA FOGJA MAJD A SZART KAVARNI!!!)


A Mokkába, csak akkor kerül be a magyar foci, ha balhé van.." Ami, nem is volt! Ennyit a hozzá állásukról!


Tvrtko a délszláv háborús tudósításokon lett tv-s személyiség, ezért meglepőnek tartom, hogy egy Fradi-UTE meccset is a “rettegés” szóval jellemez – ez tényleg álszent dolog. Amúgy meg ha nyugis meccset akar látni, akkor menjen az Eger-MTK-ra riportot csinálni! Na ott nem lesz balhé, de még taps se nagyon.


Tendenciózus, álszent beszélgetés. Ez a meccs fantasztikus volt élőben is. Négy előállítás… Arányokat nézve elenyésző. (Szerk.: Évekkel ezelőtt 10-20 fő volt!!! a minimum akit letartóztattak!!!) Gyermekek százai voltak kint és élték át a csodálatos élő képeket, szurkolói bemutatókat, amelyek RÉSZEI a nagy meccseknek. Megint egy szokásos TV2-riport, amely fanyalog és felnagyít marginális jelenségeket (szurkolók egy része kiabál, van egy, azaz egy vandalizmus, húha…) csak, hogy lehúzza, ami tízezreket feldob


Kell a téma az új könyvre. Még egy pokoli történet!!!!


Mit szeretnének? Üljünk a fenekünkön a meccs alatt és rendeljünk hambugert, hot-dogot és Coca-Colát, mint az amerikai focinál???


a dél-szláv háborút megjárt(?) trutykó retteg?


A végére egy kép! Remélem érted, te álszent!


Utolsó módosítás 2013. március 12. kedd, 15:03

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva