Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Fellebbezünk!

- 2013. március 14. csütörtök, 11:13

Végre nem velünk, szurkolókkal akarják kifizettetni a bírságot, hanem kiállnak értünk!

A Ferencvárosi Torna Club március 10-én egy igazi futballünnepnek adhatott otthont, mint ismert, ezen a napon látogatott az Üllői útra az Újpest FC.

A találkozóra már két héttel a mérkőzés kezdete előtt elfogytak a jegyek, Magyarországon régen tapasztalt futball-láz alakult ki a Ferencvárosi Torna Club körül, ami az Újpest elleni derbin csúcsosodott ki.

A mérkőzést megelőző hetekben, a mérkőzés során, valamint azt követően is klubunk mindent megtett azért, hogy a találkozót a lehető leggördülékenyebben lehessen lebonyolítani. Hetekkel a mérkőzést megelőzően elkezdtük szurkolóink tájékoztatását, de emellett minden segítséget megadtunk, és minden lehetséges módon együttműködtünk a rendőrséggel is a biztonságos meccsrendezés érdekében. A szurkolókért, és szurkolók biztonságáért, kényelméért, szórakozásáért dolgoztunk. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani drukkereinknek a csodálatos hangulatért, valamint segítő együttműködésükért.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a keddi ülésén 2 millió forintra büntette meg klubunkat. Emellett a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésünket nézők nélkül, zárt sportlétesítményben kell megtartanunk. Mindezt a szövetség – amely egészen tegnapig maga is azért küzdött, hogy a nemzeti csapat ne zárt kapuk mögött fogadja a román válogatottat – 2013. június 30-ig felfüggesztette.

Klubunk tudomásul vette a pénzbüntetés tényét. Ugyanakkor a zárt kapus büntetést nem tudja elfogadni. A Ferencvárosi Torna Club – akár hazai pályán, akár idegenben – minden fellépésével magyar szinten kimagasló nézőközönséget vonz. A futball ezekért az emberekért, azokért a szurkolókért van, akik még nem fordultak el a magyar labdarúgástól.

Mindebbe a Ferencvárosi Torna Club nem tud beletörődni, ezért a zárt kapus büntetés ellen fellebbezéssel fog élni.

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva