Mélyen tisztelt Médiamunkatársak! Kedves FEB!

ggolyo - 2013. március 16. szombat, 08:43

Köszönjük! Köszönjük, hogy felnyitják szemünket, köszönjük, hogy vigyáznak ránk!

Köszönjük, hogy a nap minden percében a magyar labdarúgás naggyá tétele lebeg lelki szemük előtt, köszönjük, hogy ezért bármikor bármilyen áldozatra hajlandóak! Köszönjük, hogy rávilágítanak labdarúgásunk legfőbb problémáira, hogy soha nem maradhat figyelmen kívül, ha bármi megbotránkoztató történik a magyar foci berkeiben! Köszönjük, hogy immár tudjuk, csak akkor emelkedhet fel újra szeretett sportágunk, ha kiűzzük belőle mindazt, ami pusztítja és nyomorba dönti: a szurkolókat, az érzelmeket.

Végre megvilágosodtunk. Még ha néhányan el is ragadtattuk magunkat, immár tisztában vagyunk vele, hogy a magyar labdarúgás érdekeit egyáltalán nem szolgálják a telt házas mérkőzések. Nem kell a rettegést okozó szurkolás, a pirotechnikai eszközök pedig egyenesen a sátántól valóak.

Vasárnap 17000-en álltunk megdermedve az Albert Flórián Stadion lelátóin, sikoltozó anyukák rémült gyermekeikkel, pánikoló nyugdíjasok tucatjai, kétségbeesett családapák, a sokktól zokogó felnőtt férfiak ezrei váltak áldozatául a magyar futball megrontóinak. A szurkolók a megfélemlítés minden eszközét bevetették a tömeg sakkban tartására, többen artikulátlan hangon üvöltve igyekeztek nyomást gyakorolni a pályán játszó csapatokra, a játékosok arcára kiült a halálfélelem.

Rettegés, halálfélelem mindenhol

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire hálásnak kell lennünk a mélyen tisztelt média munkatársainak, hogy ezekben az emberpróbáló időkben megőrizték higgadtságukat és tisztánlátásukkal tudatunkra ébresztettek mindannyiunkat.

Külön köszönet jár a TV2 páratlanul színvonalas reggeli műsorát világviszonylatban is kiemelkedő szinten vezető Vujity Tvrtkonak és vendégeinek, a méltán híres és hiteles Dénes Ferenc sportközgazdásznak, valamint az egész világ futballtársadalma által ismert és elismert Szöllősi Györgynek. Köszönjük, hogy éleslátásukról bizonyságot adó megnyilvánulásaikkal oly sokunk szeméről feszítették le a hályogot. Ezúton szeretném kifejezni sajnálatomat, hogy a magyar futballt megrontó csürhe haláltusája közepette ezt a remek műsort sem átallott a szájára venni, ami miatt a felvételt az internetről eltávolítani kényszerültek.

Szintén nem mehetünk el szó nélkül a többi olyan médium felbecsülhetetlen munkája mellett, akik szinte azonnal szót emeltek a botrányosan, már-már állat módjára viselkedő, magukat szurkolónak nevező egyének megnyilvánulásai ellen, akik - nem túlzás - sokszor a trágár szavak használatától sem riadtak vissza és olyan kirekesztő, a jóérzés határait átlépő drapériákat helyeztek ki, mint az "Autonómiát Székelyföldnek!" felirat.

Végül, de közel sem utolsó sorban szeretném kifejezni hálámat a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának, akik példás büntetésben részesítették szeretett klubomat, ezzel is elősegítve, hogy a közeljövőben végre a saját helyemen üldögélve, békésen, minimális frekvenciaszinten szotyolázva tekinthessem meg a Ferencváros hazai mérkőzéseit. Senki nem fog zavarni, nem lengetik előttem a hülye zászlóikat, bekiabálásaik hiányában végre hallani fogom, hogy Moniz milyen utasításokat oszt ki egy-egy játékosnak, ezáltal mélyebben is megismerhetem csapatunk taktikáját. Végre senkit nem kell megkérnem, hogy üljön le, hiszen ha feláll, a biztonságiak azonnal kiemelik, nem kell majd a szomszédom sörszagú leheletét szagolnom, egyszóval tökéletesen tudom majd élvezni a csapatok által nyújtott sportélményt.

Köszönöm mindenkinek, aki ehhez minimális szinten is hozzájárult! Szarjatok sünt!

UPDATE: Olvasói levél a tv2 anyagát letiltó anyukától

Utolsó módosítás 2013. március 16. szombat, 08:46

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva