Búcsúmérkőzés

ggolyo - 2013. március 18. hétfő, 17:27

Klubunk a magyar tulajdonban levő és többek között Vass Ádámot is foglalkoztató BL-résztvevő Kolozsvár ellen játssza utolsó mérkőzését a Szentélyben.Hosszú tárgyalássorozat végén eldőlt, hogy csapatunk a Kolozsvár (CFR Cluj) ellen vívja meg az Albert Stadion búcsúmeccsét. Klubunk heteken keresztül több csapattal is tárgyalásban állt, azonban a szoros nemzetközi versenynaptár, valamint a stadion bontási munkálatainak megkezdésének közelsége miatt nem volt könnyű feladat olyan klubot találni, amely hagyományait tekintve is méltó egy ilyen kaliberű mérkőzéshez.


A Kolozsvár, valamint a klub magyar tulajdonosa, Pászkány Árpád végig nyitott, és lelkes volt az egyeztetések során, így klubunk az idei szezonban a Bajnokok Ligájában szereplő CFR -t hívta meg az Albert Stadion búcsúmérkőzésére. Az erdélyi csapat játékereje mellett fontos tényező volt az is, hogy a klub erős magyar kötődéssel rendelkezik. Klubvezetésünk azt is mérlegelte döntése során, hogy a találkozó révén vélhetően több száz határon túli magyar honfitársunkat is meg tudjuk vendégelni a Szentélyben.

Fontos információ, hogy a találkozóval nem csak a Szentélytől búcsúzunk, hanem számtalan legendás Fradi játékostól is!

Érdekesség, hogy a találkozó révén újra hazai pályán köszönthetjük klubunk saját nevelésű játékosát, a Kolozsvár jelenlegi válogatott labdarúgóját, Vass Ádámot.

A búcsúgálára március 24-én, vasárnap 17 órától kerül sor, az állóhelyek 1500, míg az ülőhelyek 2500 forintba kerülnek majd. A jegyeket kedden, 10 órától kezdi el árusítani klubunk. A 2012/2013-as szezonbérletek illetve a 2013-as tavaszi bérletek érvényesek a mérkőzésre.

A Kolozsvár elleni mérkőzésen történő belépéshez nem szükséges szurkolói kártya!

JEGYINFORMÁCIÓ:

Mint ismert, csapatunk szombaton az Eger ellen lép pályára a Ligakupában, míg vasárnap a Kolozsvár ellen búcsúztatja el az Albert Stadiont. A két találkozóval kapcsolatos jegyinformációkat az alábbiakban olvashatják el.


Március 19., kedd (FTC-Kolozsvár): Délelőtt 10-18 óra között a főpénztárban válthatják meg jegyeiket a mérkőzésre.

Március 20., szerda (FTC-Kolozsvár): Délelőtt 10-18 óra között a főpénztárban válthatják meg jegyeiket a mérkőzésre.

Március 21., csütörtök (FTC-Kolozsvár): Délelőtt 10-18 óra között a főpénztárban válthatják meg jegyeiket a mérkőzésre.

Március 22., péntek (FTC-Kolozsvár): Délelőtt 10-18 óra között a főpénztárban válthatják meg jegyeiket a mérkőzésre.

Március 23., szombat (FTC-Kolozsvár): Délelőtt 10-18 óra között a főpénztárban válthatják meg jegyeiket a mérkőzésre.

FTC-Eger, Ligakupa: -A 18 órakor kezdődő Ligakupa elődöntőre kizárólag az Üllői úti középső pénztárban lehet jegyet váltani, 15 órától! Erre a mérkőzésre természetesen érvényesek a bérletek, és belépés kizárólag szurkolói kártyával lehetséges!

Március 24., vasárnap (FTC-Kolozsvár): A főpénztár délelőtt 10 órától nyit, a többi kassza a mérkőzést megelőzően 3 órával, tehát 15 órától nyit ki. Álló- és ülőhelyeket is megválthatnak drukkereink.

Forrás: Fradi.hu

Utolsó módosítás 2013. március 18. hétfő, 17:32

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva