A románok elleni gól szerzője is érti a Szaniszló-ügyet

B Zs - 2013. március 22. péntek, 10:24

A románok ellen 1998 októberében gólt szerző Hrutka János, a népszerű futballista is kifejtette véleményét a Szaniszló-ügyről Facebook-oldalán.


hrutka

Hrutka János, a Ferencváros többszörös bajnok és kupagyőztes védője, – aki 1998-ban
gólt rúgott mai ellenfelünknek, a románoknak- szerint senki ne szóljon bele Magyarország belügyeibe.

Mint Facebook-oldalán írja:

“Nem szoktam politizálni, hiszen vallom, hogy a sportnak, a területünknek, függetlennek kellene lennie minden politikai nézettől, iránytól, személytől…de nem az… ettől függetlenül vannak olyan dolgok, melyek hatalmas kérdéseket vetnek fel az emberben, megkérdőjelezik a demokrácia tisztaságát, egy nemzet függetlenségét.

Abszolút elvonatkoztatva a résztvevő személyektől, cselekedeteiktől, említett országoktól, azok képviseleteitől, de egy dolog nagyon bánt: A XXI. században, egy demokratikus, FÜGGETLEN állam, nem tüntethet ki akárkit, akit arra érdemesnek talál, mert munkássága, szaktudása, BÁRMILYEN képessége erre predesztinálja? Mi köze bárkinek is ahhoz (a határokon túl), hogy valaki feltalálja a C vitamint, az energiaátvitelre alkalmas transzformátort, a gyermekágyi láz ellenszerét, a porlasztót, a színes televíziót, a helikoptert, a golyóstollat, vagy híres költő, író, vagy az élet más területén elismerést kiváltó egyén (senkit sem összehasonlítva senkivel) és munkásságát, bármilyen nézeteket is vall, kitüntetik. Mert amit csinált, alkotott, tett, az kimagasló, elismerésre méltó!?

Mi lett volna, mi lenne, ha nézetei miatt nem ünnepelhetnénk, tisztelhetnénk Lisztet, Adyt, József Attilát, Kossuthot, Széchenyit, mert 3-4 “hatalom” ezt nem szeretné?

Sajnálom, hogy nem állunk ki értékeinkért, döntéseinkért, MAGYARSÁGUNKÉRT!

…és így verjük meg holnap a Románokat??? :-(((((“

Utolsó módosítás 2013. március 22. péntek, 10:28

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva