Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Új magyar sport és utcai ruházat: USTAWKA

B Zs - 2013. március 25. hétfő, 18:09

Egy teljesen új és száz százalékban magyar munkaerővel, hazai alapanyagokból, itthon készült ruházati termékcsaládot ajánlunk a figyelmetekbe.


Néhány lelkes magyar fiatal a fejébe vette, hogy létrehoznak egy olyan márkát, ami nem az átlagnak készül, csakis azoknak, akiknek a bátorság és a tisztesség nem puszta szavak, hanem életfilozófia.

ustawka

A kínálat hétről hétre bővül és hamarosan a honlap is megtelik tartalommal (ustawka.com). A termékeket egyelőre még csak a Viking Boltban lehet megvásárolni, interneten pedig a vikingbolt.hu-n, illetve a http://www.facebook.com/pages/Ustawka/430745653681360oldalakon találtok további információkat.

ustawka2

USTAWKA

A férfiak küzdelme, tisztességes és bátor harcosok viadala. Jelképe a mai világból egyre jobban kivesző értékeknek, az adott szó becsületének és a bajtársiasságnak. Ezen erények mentén hoztuk létre teljes mértékben magyar márkánkat, az USTAWKÁT.  Egy márkát, mely mindazoknak készül, akik kényelmes és magas minőségű ruhadarabokat kívánnak viselni edzés közben, munkában és szabadidejükben egyaránt. Hiszen, egyre bővülő termékkínálatunkkal a lehető legszélesebb körnek szeretnénk elérhető áron sportruházatot és utcai (casual) viseletet kínálni. A hazánkban beszerezhető legjobb anyagokból, itthoni műhelyekben szabatjuk a termékeinket, hogy azok a leginkább megfeleljenek a magyar elvárásoknak. Célunk, hogy mindenki számára megfizethető, ugyanakkor prémium minőségű ruházati és sportfelszereléseket tudjunk biztosítani. Termékeinket azoknak készítjük, akik ki akarnak válni a tömegből és többek akarnak lenni az átlagnál.
STAND UP AND FIGHT!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva