Jegyinformáció: Ferencváros - Eger

FradiMob - 2013. március 27. szerda, 19:24

Csapatunk szombaton a Puskás Stadionban fogadja az Egert.

Március 30-án, szombaton az Egri FC csapata ellen játszik csapatunk a Puskás Stadionban!

A 18:30-kor kezdődő mérkőzésre csütörtökön és pénteken van lehetőség elővételben jegyet váltani a Albert Stadionnál a Fradi Shopban mindkét nap 10:00-18:00 között!
A fent jelölt időpontokban van lehetőség regisztrációs ügyintézésre is, szintén a Fradi Shopban!

Szombaton, a mérkőzés napján a Puskás Stadionban mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10:00-tól kinyit 2-2 pénztár, a többi pénztár 15:30-kor nyit ki! Mindkét oldalon 19:30-ig lehet majd jegyet váltani!

A regisztrációs konténer 10:00-kor nyit ki a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál! Kérjük a szurkolói kártyával még nem rendelkezőket, hogy lehetőség szerint még a mérkőzésnap előtt keressék fel a Fradi Shopban a regisztrációs ügyintézést, illetve ha mégis a meccs napján jönnek, akkor ezt időben tegyék!

A mérkőzés jegyárai
„A” kat.: 2.500 Ft „B” kat.: 1.400 Ft Ny/D: 1.200 Ft
„C”(családi) kat.: 1.400 Ft „Kiemelt” kat.: 3.000 Ft

Kérjük a kilátogató szurkolókat, hogy aki teheti, időben váltsa meg jegyét a mérkőzésre, és időben érkezzen meg a Puskás Stadionhoz, hogy az új helyzet miatt időben tudjanak tájékozódni! A belépő megváltásához továbbra is elég a szurkolói kártya kódjának pénztárnál történő bemondása (tehát nem kötelező személyesen ott lenni, ily módon más is megveheti a jegyeket), de kedvezményes jegyet kizárólag a kedvezményre jogosító irat, vagy annak fénymásolatának bemutatása esetén áll módunkban kiadni!

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva