Mindössze 900 jegyet kaptunk a Haladástól

FradiMob - 2013. április 03. szerda, 10:49

Budapesten és a helyszínen is lehet vásárolni jegyet, de csak elővételben.

Csütörtökön, pénteken és szombaton lehet elővételben jegyet vásárolni a szombati Szombathelyi Haladás-FTC bajnokira, a vendégdrukkerek a meccs napján viszont már nem vehetnek belépőt.
Szombaton 16 órakor az FTC-t fogadja a Rohonci úton a Szombathelyi Haladás – a Hali-szurkolók számára ez mindig különleges összecsapás. Azaz ezúttal is a megszokottnál több nézőt várnak a vezetők. Emiatt és a beléptetőrendszer miatt elővételben is lehet jegyet venni.

Jegyelővétel a Haladás-drukkerek számára

Csütörtök: 15-18 óráig – Bartók Béla körúti vendégpénztár

Péntek: 15-18 óráig – Bartók Béla körúti vendégpénztár

Szombat: 10 órakor kinyit a Rohonci úti 6-os pénztár, majd a meccs előtt két órával, azaz 14 órakor már valamennyi pénztár nyitva lesz.

Az FTC-szurkolók számára 600 jegyet küldenek a fővárosba, ezeket tehát kizárólag ott vásárolhatják meg a ferencvárosi szurkolók. Ezen kívül 300 belépőt – gondolván a közelben lakó FTC-drukkerekre – elővételben Szombathelyen is megvásárolhatnak a Fradi-szimpatizánsok.

Jegyelővétel az FTC-szurkolók számára

Csütörtök: 15-18 óráig – Bartók Béla körúti vendégpénztár

Péntek: 15-18 óráig – Bartók Béla körúti vendégpénztár

FONTOS! Szombaton, tehát a meccs napján a vendégszurkolók – biztonsági okok miatt – már nem tudnak jegyet venni, zárva lesz a vendégpénztár. Vagyis akinek szombaton nincs jegye, az ne utazzon el a meccsre. Erre a megoldásra azért volt szükség, mert néhány hete a Pápa-FTC meccs előtt az előzetesen felküldött biléták mellett a helyszínen még 100 jegyet piacra dobtak a pápaiak, viszont tízszer annyi, tikett nélküli zöld-fehér drukker érkezett – döntő részük pedig hoppon maradt.

Egy szurkoló maximum hat belépőt vehet, a jegyvásárlásnál a nevet, születési dátumot és helyet kérik.

Még egy információ: aki esetleg a Haladás-Videoton jeggyel szeretne bejutni a meccsre, ne tegye, az csak a fehérváriak elleni összecsapásra érvényes.

Pum András

(haladas.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva