Megússza a balesetet okozó Berki?

FradiMob - 2013. április 08. hétfő, 23:44

Berki Krisztián, a botcsinálta - két klubot is tönkretevő -, szocialista politikusnak készülő sportvezető vélhetően balesetet okozott tavaly Porschéjval, ám a rendőrség nem tudja eldönteni, ő lehet-e a hibás, ezért megúszhatja a dolgot.Berki kocsijával tavaly nyáron fékezett be egy kétgyerekes családapa Opelje előtt, Berki szerint azonban a férfi szorította le őt az útról. Berki verziója szerint a Megyeri úton egy férfi egy Opellal le akarta szorítani a Porschéját, majd hátulról belehajtott és cserbenhagyta. A férfi azonban másképp emlékszik: elmondása szerint ő a belső sávban előzött, amikor Berki hátulról villogni kezdett, hogy húzódjon le.

A rendőrség megszüntette az ügyet, mivel nem találtak kamerafelvételeket. A férfi szerint nem szolgáltattak számára igazságot, de fellebbezni sem fog, nem akar ugyanis újabb összeget költeni erre. "Ha a rendőrség nyolc hónap után ezt hozta ki az ügyből, akkor két év után is csak ez lenne az eredmény" - nyilatkozta a lapnak.

Berki azonban nem nyugszik bele az ítéletbe, elképzelhetőnek tartja, hogy fellebbezéssel él, igaz, az ő pénztárcáját ez aligha terheli meg.

alfahir.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva