Újabb büntetés!

FradiMob - 2013. május 01. szerda, 08:40

Kommentek...Ostoba emberek kitaláltak ostoba szabályokat, amelyeket nem lehet betartatni. A klub, ha megfeszül sem tudja biztosítani, hogy ne cigányozzanak, miután a mindennapi közbeszéd része ez a szitok. Ha valakit nagyon meg akarnak sérteni cigánynak titulálják. A futballstadionokban ezt 30 éve minimum kiabálják több százan. VAGY
Okos emberek jól kigondolták, hogyan fognak anyagilag ellehetetleníteni egy klubot. Jön a pénzbüntetés menetrendszerűen és mindig csak az FTC-nek és aktuális ellenfelének, utóbbi mindig töredékét kapja.
Lehet itt erkölcsről papolni, de ne gondolja senki, hogy az MLSZ szerint a Fradi szurkolók “tudnak” úgy viselkedni egy meccsen, hogy ne legyen büntetés. Nem tud. Innentől kezdve bármit is fognak kiabálni, büntetés lesz.
Hogy mikor lesz ennek vége? Akkor, amikor a 15 másik klub szól, hogy már nekik is olyan sokat kellett fizetni, hogy a működést veszélyezteti ez a tétel. Csak sajnos, addig mi a 100szorosát perkáljuk.

így van ez az oszd meg és uralkodj.

unalmas már ez az egész rasszizmus, gyűlöletkeltés stb…
annyira átlátszó…a magyar stadionokban évek óta NEM VOLT huhogás (nagyon sok meccset megnézek!)
mióta erősödnek fel ezek a hangok?
az ominózus barátságos meccs óta, amely ,,véletlenül” pont akkorra lett szervezve amikor a midók megindították az újabb attakot Palesztina ellen…aztán erről sem esett szó, huhogás, rasszizmus, midózás nem volt az nb1-ben…aztán kezdődött minden a zárt kapuval…az mlsz úgy csinált mintha, a látszat kedvéért, pedig el tudom képzelni, hogy ki volt adva felsőbb utasításra, hogy ne tegyenek semmit (nem is tettek csak úgy csináltak)…aztán ennek apropóján elkezdték szankcionálni Európa egyik leginkább balhéktól mentes futball szurkolóit (mert ami itthon volt/van az kutyaf.sza a Balkánhoz, kelethez, de akár OlaszországhozFranciaországhoz képest ahol ugye már megoldották)…a mérték egyre csak nőtt, van akit kevésbé, van akit súlyosabban büntetnek, van akit egyáltalán nem (hhmmm meglepő az mtk olyan büntetést kapott azért amiért mi kaptunk 100ezret, amilyen nem is létezik) ezzel az aránytalan felsőbb utasításra történő büntetésekkel mi a cél? a cél az, hogy előbb a lazább szálakat megbontsák egyik tábor-másik tábor között…ha ez megvan, akkor maradnak a keményebb ,,gordiuszi csomók” az egységek, az egy csapatért szorítók…lassan szakad a vékonyabb szál és már itt is olvasható az, hogy elkezdték azt a bizonyos csomót is megbontani!
miért van erre szükség? mert még mindig a futball szurkolók fejében, szívében él leginkább a nemzeti öntudat, ők még tudják mi az az összetartás, ők még képesek egy ügyért, egy célért harcolni és ha kell összefogni a szemben álló táborral (lásd: 2006)…ha ezeket az embereket sikerül egymással szembe állítani nyert ügyük van, mert egy eddig ha kellett bitang erős magot darabjaira szednek, akik egyenként már nem sokat érnek!
és feltörték azt a kemény diót aki a legnagyobb veszélyt jelenti számukra (nem akarok ujjal mutogatni, hogy kikre…)

lehet velem egyet érteni, meg nem…ez az én véleményem, szívesen fogadom másokét is…eddig nem akartam ennek hinni, eddig nem gondoltam, hogy ez az egész így működhet…de amiket olvasok, amiket hallok azt hiszem kezdik felnyitni a szemem!


Lehet hogy mégsem hülyeség a csányi-Kubatov ellentét??!
csányi állítólag befektető/tulajdonos szeretne lenni, Kubi szerint meg nem kell tulajdonos.
No most a szervezett szurkolók inkább Kubatov ellenesek a fórum alapján, és ha nem lesz tüntetés vagy valamilyen egyeztetés a vezetőséggel akkor egyre inkább úgy fog látszani hogy nem is bánnák ha csányi végül tulaj lehetne…
Csányi biztosan jó lenne mint tulajdonos, ő komoly üzletember nem olyan kókler mint Várszegi. Az utóbbi csak a saját zsebét nézi, míg Csányi Demjánnal egyetemben felépített és működtetett néhány sikeres vállalkozást. Ha a Fradiba is beszállna, jól járnánk, az tuti! (Persze Kubatovékkal együtt, mert az lenne az igazi, ha Csányi befektetne, de a klub maradna a többségi tulajdonos.)

10 év alatti gyerekeket nem a b-középbe kell dobni rögtön.
A vidi ellen egy kb 4 éves kis srác ugrált előttem, úgy magával ragadta a tábor ütemes szurkolása, hogy öröm volt nézni.
Ők még nem értik mi az a rasszizmus, trágárság, csak ismeretlen szavak, nem ezektől fognak megállni a fejlődésben.
De az a srác jó eséllyel 10-12 év múlva ott szurkol majd a K-L szektorban.

Ez volt a cél,összeugrasztani a fradistákat,elértékCopyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva