Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Szenzáció! Az átigazolási időszak legnagyobb durranása!

- 2011. június 22. szerda, 16:24

Dózsa egy világsztárt igazolt


Szenzáció! Az átigazolás időszak legnagyobb durranása!
Szakmai körökben már hetek óta hallani lehetett, hogy idén nyáron a Dózsa valaki "nagyot igazol", nagy durranás várható!
Mivel az Ute-nak már több bevált homoszexuális és roma játékosa is volt, ezért a klub egy újabb "kettő az egyben" sportolót keresett. És megtalálta! A bejelentés csak a jövőhéten lesz, de mi megelőzzük őket, és lerántjuk a leplet!
Íme az új igazolása az esélyegyenlőség nevében: FREDDIE MERCURY
Freddie eredeti neve Farrokh Bulsara, pánszi indiai származású, azaz roma. Az Angliában csak "királynőként" nevezett Mercury 1946-ban született, így van még két jó éve! Úgy tudjuk, 1+1 éves szerződést írt alá a klubbal, amiben benne van az is, hogy az új Dózsa indulót -amit majd G.Hemingway ír- ő fogja elénekelni. Remek erősítést jelent a "belügy csapatának", bevethető szinte minden poszton, de főleg "hátul".
Közismerten a férfiakhoz vonzódik, így remek marketinglehetőség rejlik benne, amit valószínű ki is használ majd a Puma, úgy tudjuk, feszülős "fecske" stílusú shortokat fognak gyártani, a Dózsa pedig shopot nyit a belvárosi Capella bárban.
Mint azt a menedzsere Fekete Teréz elmondta, ingyen igazolták a sztárt, csak a menedzseri stáb szobadíját fizette a klub, illetve 24 utánpótlás játékos jogát adták érte.

Honlapunk megszólaltatta a sztárt:
MOB: Freddie, mit jelent neked az Ute, hallottál már róla?
Freddie :Ohh, hogyne! Nagy megtiszteltetés,hogy itt lehetek. Kiskorom óta az a vágyam, hogy itt játszhassak, mert nagy Dózsa szurkoló vagyok. Az egész világ tudja, így én is, hogy az Ute a buzik klubja, mindig is ide vágytam.
MOB: Úgy tudjuk, hogy van valamilyen kötödésed is a klubhoz.
Freddie: Ohh, persze van. Még Zanzibárban, a szomszédunk unokatestvérének a lányának az iskolai csoporttársának volt egy autószerelője, akinek az egyik kuncsaftjának a tanára hallott már az Ute-ról. Szóval nagyon kötődök a klubhoz.
MOB: Jó, mi a rapper Széki "Curtis" Atillára gondoltunk, akihez információink szerint szoros szálak fűznek. Mesélsz róla?
Freddie: Ohh, ti mindent tudtok! Nos, ami publikus: ugye ő is roma származású és ahogy észrevettem szintén a férfiakhoz vonzódik, a Dózsába játszik, így nagyon sok a közös témánk, mondhatni "iker-lelkek" vagyunk. Kőrtike (Curtis) nagyon jó fej srác,meghívott a klippjébe is. És máshova is,de erről még nem beszélnék,ha lehet.
MOB: Semmi gond, nem akarunk a magánéletetekben vájkálni. Hogy tetszik Budapest?
Freddie: Ohh, wonderful! Itt mindenki boldog. Amikor megyek edzésre, mindig Újpesten át sétálok, és ott is mindenki csak mosolyog rám, meg kacsingatnak. Az idős bácsiktól egészen a fiatal srácokig. Meg az a rengeteg szivárvány zászló város szerte. Wonderful!
MOB: Az igaz, hogy a nevedet is meg akarod változtatni Freddie-ről Dózsikára?
Freddie: Ohh igen, szó volt róla, de a menedzserem lebeszélt. Én profi vagyok, azaz ha több pénzt vagy több természetbeni juttatást kapok egy másik csapattól, akkor ott fogok játszani, a név pedig zavaró lehet, de még gondolkodok rajta.
MOB: Utolsó kérdésként, mit tartasz erősségednek, miben fogsz kitűnni a csapatból?
Freddie: A szoros emberfogást.

Kiváló igazolásnak tűnik, megérte a vezetőség kitartó munkáját!
Freddie élt, él és élni fog!
Isten hozta "királynőt" a bu(te)zi klubba!

Fradimob komment: Nem szeretnénk,ha az FTC is ilyen igazolásokat csinálna. Vezetőség: Ébresztő!

“Ebben a rovatban szurkolótársaink beszámolói olvashatóak, tartalmukért az FSzSz felelősséget nem vállal és az ott olvasható vélemények nem mindig azonosak szervezetünk álláspontjával.
-FSzSz-”

Utolsó módosítás 2012. szeptember 18. kedd, 10:27

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva