A Fradi-MTK örökrangadó Győrben lehet a Depeche Mode miatt

FradiMob - 2013. május 13. hétfő, 12:18

A csakfoci.hu információi szerint nem a Puskás-stadionban rendezik az örökrangadót, a zöld-fehéreknek más helyszín után kell nézniük. Jelen állás szerint arra van a legnagyobb esély, hogy a fővárostól 120 km-re, Győrben rendezzék meg a Ferencváros és az MTK rangadóját az OTP Bank Liga 28. fordulójában.


A költözésre azért van szükség, mert a találkozó időpontja után nem sokkal a Depeche Mode ad koncertet hazánk legnagyobb arénájában, az előkészületek pedig már korábban megkezdődnek. Úgy tudjuk, jelen állás szerint a Kaposvár ellen, az utolsó körben sem játszhat a Puskásban az FTC egy ifjúsági atlétikai verseny miatt.

A hétvégén vendégként lépett pályára Győrben a Ferencváros labdarúgó-csapata, de hamarosan hazai csapatként is birtokba veheti az ETO Parkot Ricardo Moniz együttese. A csakfoci.hu információi szerint az biztossá vált, hogy nem a Puskás-stadionban lesz a hétvégi örökrangadó. Jelen állás szerint arra van a legnagyobb esély, hogy a Rába partján kerüljön sor a mérkőzésre.

A helyszínváltoztatás oka az, hogy a fővárosi létesítményben néhány nappal a találkozó időpontja után a Depeche Mode ad koncertet.

– Az együttes szerződése úgy szól, hogy május 16-a után már semmilyen más rendezvényre nem kerülhet sor a stadionban. Ezek a körülmények már a Ferencvárossal való megállapodás időpontjában ismertek voltak – mondta honlapunknak Kis György, a Budapesti Olimpiai Központ vezetője.

Egyébként a nyilatkozatokban már a Puskás-stadionba való költözéskor elhangzott, ha valamilyen rendezvény ütközik az FTC meccsével, akkor a zöld-fehéreknek költözniük kell.

Úgy tudjuk, jelen állás szerint még egy Fradi-meccs helyszíne változhat, mivel a Kaposvár elleni szezonzáró időpontjában ifjúsági atlétikai versenynek ad otthont a stadion.

Utolsó módosítás 2013. május 14. kedd, 08:25

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva