A Green Monsters közleménye

FradiMob - 2013. május 15. szerda, 12:17


„Itt van a város, vagyunk lakói. Maradunk itten, neve is van: BUDAPEST”


Kedves Szurkolótársaink!

Csapatunk hétvégi bajnoki mérkőzését Győrben kénytelen lejátszani. Ezen a meccsen kívántuk csoportunk 18. születésnapját megünnepelni, azonban számunkra nem elfogadható, hogy a fővárosi örökrangadót Budapesten kívül kell megrendezni! Ez is jól tükrözi a jelenlegi kaotikus állapotokat a hazai l
abdarúgásban. Úgy érezzük nem szabad asszisztálnunk a kialakult helyzethez!

Ezért csoportunk nem jelenik meg a hétvégi mérkőzésen és a következő "hazai" Kaposvár elleni találkozón sem, így ezen a két eseményen szervezett szurkolás nem lesz!

Muszáj felemelnünk a szavunkat, hogy többet ilyen méltatlan helyzet ne fordulhasson elő! Különösen fontos ez a lépés az új stadionunk építésének idején, amely reméljük időben és gond nélkül fel fog épülni.

Hangsúlyozzuk, hogy a kialakult helyzetért nem hibáztatjuk Klubunkat, sőt külön köszönetet mondunk a felajánlott ingyen utazásért! Ezt a nehéz döntést nem a csapatunk ellen hoztuk, továbbra is mellettük állunk!

Jövőhéten természetesen ott leszünk Debrecenben és teljes erőbedobással buzdítjuk a mieinket!

Döntésünkkel senkit nem szeretnénk befolyásolni, mindenki döntse el kedve szerint, hogy lemegy e Győrbe, vagy sem, viszont mindenkit arra kérünk, hogy tartsátok tiszteletben a döntésünket.

„Itt van a város, vagyunk lakói
Maradunk itten, neve is van:
BUDAPEST”

HAJRÁ FRADI!
GREEN MONSTERS 1995

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva