Bundagyanús a Ferencváros-Siófok mérkőzés?

FradiMob - 2013. június 07. péntek, 08:08

Blikk szerint az egyik ferencvárosi futballmérkőzés is érintett a hazai bundabotrányban.

 


A gyanú szerint az április 13-án rendezett FTC-Siófok (4-2) NB I-es meccset megpróbálták befolyásolni mégpedig úgy, hogy legalább két gól különbséggel kellett kikapniuk a vendégeknek. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a klubok csaltak, „csak" néhány játékost keresett meg a fogadási maffia, de egyelőre egyik csapat tagjait sem hallgatták ki.

 


Úgy tűnik, a bundázókat nem rettenti el, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség negyvenöt személy ellen nyújtott be vádemelési javaslatot, mert bebizonyosodott, részt vettek találkozók manipulálásában... A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság újabb hat ember ellen indított eljárást, s az már kiderült, K. Gábor partjelző a múlt szerdai DVSC-DLA-Kecskemét (4-4) U19-es összecsapás előtt 300 ezer forintért vállalta, hogy befolyásolja a mérkőzést.

 

– Egyelőre nem áll módunkban konkrétumokról beszámolni  – mondta Vámos Boglárka, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, ám az nyílt titok, felnőtt élvonalbeli meccs is szerepel az újabb „listán".

 

Kamarás Péter (60) ügyvéd képviseli az egyik előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottat. Kérdésünkre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, vizsgálják-e a Siófok találkozóját a nyomozók.

 

– Várom a terhelő bizonyítékokat az ügyfelemmel szemben, s majd azok ismeretében tesz vallomást. Azt viszont már kijelentette, nem vett részt a csalásokban – árulta el az ügyvéd.

 

Horváth Károly (60), az első osztályból kiesett siófokiak szakmai igazgatója megdöbbent, amikor megosztottuk vele információinkat.

 

– Nem hallottam arról, hogy gyanús lenne az FTC elleni bajnokink. Engem a hatóságok nem kerestek, s tudtommal a játékosaimat sem kérdezték meg. Végtelenül szomorú lennék, ha igaz lenne ez a történet – mondta a szakember, aki azért is érezheti magát kellemetlenül, mert a bírósági tárgyalásra váró negyvenöt bundavádlott között a klub több egykori focistája is szerepel.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva