Lövöldözésben kubatov kedvenc gyilkosa

FradiMob - 2013. július 05. péntek, 06:53

A Fradi secu újra munkában...

Lövöldözés volt szerdán az Üllői út és a Haller utca kereszteződésénél – a Blikk úgy tudja, két szigethalmi társaság közötti rivalizálásról volt szó, és az ügyben érintett a Fidesz-székháznál tüntető diákok ellen fellépő Sz. Ferenc is.

A Blikk információi szerint két szigethalmi társaság keveredett összetűzésbe szerdán az Üllői út és a Haller utca kereszteződésénél. A lap úgy tudja, a ferihegyi reptér irányából száguldva, egymást leszorítva érkezett egy Toyota terepjáró és egy BMW a Heim Pál Gyermekkórház elé, ahol a két kocsiból baseballütővel és vascsővel ugráltak ki az emberek, és még lőfegyver is előkerült.

A lap értesülései szerint a szemben álló felek között volt Sz. Ferenc is, aki az FTC labdarúgóklub biztonsági cégének vezetője (a fideszes klubelnök Kubatov Gábor, az FTC és Szőke viszonyáról ez a cikkünk szól). Ő nemrégiben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy fellépett a Fidesz-székház udvarára betörő diákokkal szemben. A férfit korábban egy pénzváltó – amúgy munkaadója – meggyilkolásáért elítélték, erről a történetről részletesen olvashat a hvg.hu cikkében. 

Blikk úgy tudja, a mostani lövöldözés azért tört ki, mert az ügy másik résztvevője, J. János korábban megtámadta Sz. Ferenc egyik emberét.

Szemtanúk szerint a BMW végül azelőtt elmenekült a helyszínről, hogy a rendőrök kiértek volna, de a résztvevők közül néhányan a VIII. kerületi kapitányságon önként jelentkeztek.

A Nagyvárad téri csomópontnál kamera is rögzítette a történteket, egyelőre pedig egy gyanúsított van az ügyben, J. János, aki ellen garázdaság miatt indítottak eljárást. A kihallgatott fér­fiak azt állították, hogy csak riasztófegyverrel tüzeltek.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva