Kubatov és Deutsch is elhatárolódik

FradiMob - 2013. augusztus 18. vasárnap, 22:41

Nagy vihart kavart a fradisták Csatáry Lászlóval kapcsolatos megemlékezése. Egy nap sem telt el és telesírták a médiát mindenféle rettegők. A Fideszes politikusbűnözők egymás után határolódnak el a "fasiszta-csürhétől". Kubatov azt írta a facebook adatlapján, hogy a politikai megnyílvánulásoknak nincs helye a futballpályán..


kubatov_somalia

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a következőképpen kommentálta a mérkőzésen történteket:

"A Csatáry molinóval kapcsolatban: 

Az MLSZ egyértelműen fogalmaz, futballpályán nincs helye a politikai megnyilvánulásoknak, mi az MLSZ szabályozásait igyekszünk betartani. A tegnapi meccsre ezt molinót becsempészték, ha tudunk róla, akkor, nyilvánvalóan, és teljesen egyértelműen, nem engedjük be."

Deutsch Tamás

A fideszes Deutsch Tamás - szintén a mai politikushoz hű stílusban - írt a mérkőzésről:

"Néhány száz szalonnáci puhatestű újra és újra iszonyú erőfeszítéseket tesz azért, hogy fenntartsa a "Fradi tábor-fasiszta csőcselék" előítéletet. Nem jött el végre az ideje annak, hogy a sok százezer tisztességes fradi (kis f-el, oly kicsinyes ez a politikus - a szerk.) szurkoló néhány méretes sallerral hazazavarja anyukájuk szoknyája alá ezeket a véglényeket?"

Tvrtkonak nagyon nem tetszett, posztolta, de aztán le is vette gyorsan ...

tvrtko

Hol van itt a szólásszabadság?

A szurkolók semmilyen tiltott dolgot nem mutattak be. A toleránsok mégsem tolerálnak.

Először is fel kellene fogniuk a mindenkori politikusoknak, hogy a futballpályán mindig is volt hasonló politikai megnyílvánulás. Van is és a jövőben is lesz!

Itt csak kettős-mérce van. A szurkolóknak szívük joga állást foglalni, akár politikai, akár más társadalmi ügyről legyen is szó. Jelen üzenetnek nem volt politikai tartalma, egy ártatlanul meghurcolt embernek adták meg vele a végtisztességet a szurkolók, amely cselekedet mindenben megegyezik a hazafias erkölcsiséggel. Jellemző és egyben nevetséges kiforgatása a történteknek, hogy miután egy izraeli szervezet éveken át folytatott boszorkányüldözést Csatáry Lászlóval szemben, azután megpróbálják a történetet a visszájára fordítani, s az ártatlan áldozatról megemlékezőket (Csatáry bűnösségét nem bizonyították) naciknak, antiszemitáknak beállítani.

Az más kérdés, hogy egy klub elnökének ki kellene állni a szurkolók mellett, de hát ez a mi országunkban utópia.

Itt nem politikai megnyílvánulásokról beszélhetünk, hanem agyament, hivatásos rettegők hisztériájáról. Érdekesség, hogy amíg Csatáry László és Képíró Sándor náci gyilkosok voltak, addig az ÁVH kötelékéhez tartozó hóhérok csak a munkájukat végezték. Mert, ugye ez a érvelés mikor egy-egy kellemetlen kérdésnél a kommunisták szánalmasan védik a gyilkosait.

Van egy pár belőlük is: "tökös" Pető, aki úgy vallatott, hogy tökön rúgta a hazafiakat teli erőből. Vagy a "körmös" Bauer, aki a vallatás alatt fogóval csípte le az áldozat körmét. Patkánynak gúnyolták a börtönben Göncz Árpádot, netán megemlíthetjük a gyilkos pufajkást, Horn Gyulát, akit katonai díszszertartás mellett, Orbán közreműködésével temettek. Ki emlékszik még az Andrássy út 60.-ban található savkádra?! Biszku a mai napig álom nyugdíjból él, mi ez, ha nem kettős-mérce?

Érdekes kijelentések a kormányon lévő politikusoktól...

A futballpályán nincs helye a politikai megnyílvánulásoknak, de szinte minden fideszes politikus-bűnözőnek van már focicsapata.

Politika a futballpályán. A Zuroff vezette Simon Wiesenthal Központ pár ember Himnusz kifütyülése miatt betiltatta a Magyarország - Románia VB selejtezőt. Azóta tudjuk hány hasonló eset volt. Nem is hasonló, mert sokkal súlyosabb esetek történtek azóta. Egy hete például az Anglia - Skócia mérkőzésen a házigazdák tették ezt, sokkal hangosabban. Írtunk erről is.

Ez a Zuroff nevezetű kergette halálba tavaly Képíró Sándort és most Csatáry Lászlót is. Halkan megjegyezzük mindenféle bizonyíték hiányában vihette végig az ámokfutását. És ha pár szurkoló önérzetét ez sértette, és kiáll a magyar hazafiak mellett, akkor újra elő lehet venni az antiszemita kártyát. A mi önérzetünket nem sértheti az, hogy pl. Horn Gyula 56-ban a szüleinket, nagyszüleinket lövöldözte... Ők akkor is csak fasiszta csőcselék voltak, mint ma a szurkolók. Akkoriban Wittner Máriák, Pongrátz Gergelyek, Csatáry Lászlók voltak a neonáci söpredék, ma a futballszurkolók.

Nagyszerűen fogalmazták meg a zöld-fehérek az elmúlt hetekben:

rogánfradi

"Nem fogadhatjuk el, hogy Magyarország bármely polgárát csak azért, mert más felekezethez tartozik, vagy más nemzetiségből származik, más értékeket részesít előnyben, méltóságában megsértsék, önbecsülésétől megfosszák, szabadságát elvegyék, listával fenyegetőzve megbélyegezzék."

Vagy mégis?

Sajnos elég nagy pusztítást végeznek ezek a Kubatov félék. Nézzük csak meg a fb oldalát, ahol a mai fradisták kommentelnek:

1

2

Ilyen szurkolókra van ma szükség. Őket nem érdeklik a hagyományok, hazánk történelme. Nekik minden, hogy Timisoara vagy Temesvár, nem szólnak, ha kék mezben fut ki a csapatuk. Nem számít, hogy öt román meg három szerb fut ki, lényeg, hogy olyanok legyünk, mint a Chelsea meg a Bayern.

Érdekes kommentárt találtuk Kubatov szócsővén, az ulloi129.info-n. Az oldal főszerkesztője a ferencvárosi vezetés hű seggnyalója:

sherlock1977:

"vagy talán csak nem akarunk egy stadionbezárást. Meg ahogy már máshol leírtam ne védjük a védhetetlent, tőlem mindenki arról emlékezik meg akiről akar, de ne mondjunk már olyanokat, hogy szegény öreg bácsit ártatlanul hurcolták meg, mert nagyon nem volt az. Azon persze lehet gondolkodni, hogy mondjuk egy Biszku Béla miért élhet a tisztességtelenségeben gyűjtögetett vagyonán, de ettől még Csatáry nem lesz ártatlan. "

magya

Miután a Simon Wiesenthal Központ halálba üldözte az utolsó védtelen öregembert, lesz egy újabb feladata. Listázni az összes szurkolót, nagy segítségükre lehet ebben majd Kubatov Gábor is.

Itt elhatárolódni csak a magyarságnak lenne. Elhatárolódni ezektől a politikusoktól, meg Zuroffoktól...

És akkor egy friss hír:

mlsz

MLSZ: a fegyelmi bizottság foglalkozik az FTC-szurkolók transzparensével


A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága foglalkozni fog a szombaton rendezett 203. örökrangadón a ferencvárosi szurkolók egy csoportja által kifeszített kiírással.

„A szombati találkozón és bármely más hazai rendezésű futballmeccsen történt esetleges incidensek vizsgálatára az MLSZ fegyelmi testülete hivatott, ám a televízióban is látható „In Memoriam Csatáry László” kiírás kapcsán az MLSZ már most leszögezi: futballpályán semmifajta burkolt vagy nyílt politikai állásfoglalásnak, mások méltóságát, nemzeti érzését sértő megnyilvánulásnak nincs helye” – olvasható az MLSZ vasárnapi közleményében.

Az MLSZ kiemeli, hogy a stadionok lelátói nem lehetnek „felületei” a szurkolástól idegen megnyilatkozásoknak, a futballhoz nem kapcsolódó állásfoglalásoknak.

Az FTC 2–0-ra nyert az MTK ellen az NB I 4. fordulójának rangadóján.

Életének 99. évében, hétfőn hunyt el a Magyarországon és Szlovákiában is háborús bűntettekkel vádolt Csatáry László.

forrás: NSO

Utolsó módosítás 2013. augusztus 18. vasárnap, 22:52

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva