Faszszopó Újpest? Álljatok ki és vállaljátok

FradiMob - 2013. augusztus 22. csütörtök, 16:14

Kubatov meg a kiskegyedes felszopók...


Kubatov Gábor: Valaki kitette ezt a molinót. Meg fognak minket büntetni , ez nyilvánvaló. Ezek után egyértelmű , hogy akik ezt a molinót kitaláltak , festették, becsempészték , tartották vállalják a felelősséget mindezért. Nem csak sunnyogva, sállal az arcuk előtt, hanem őszintén kiállnak majd es vállalják ezért az anyagi felelősséget és a jogi következményeket. Vállalniuk kell, hiszen bátrak és ezért a tettükért nem jár semmiféle büntetés …szerintük !

Kubatov Gábor: Duma, duma, duma! Ki kell állni bátran, ( nem bebújni a Fradi mögé ) és vállalni a tettük minden ódiumát. Attól még lehet szurkolni. Ön szerint nem történt semmi…akkor hajrá! Nincs mitől tartani! Vállalni kell !


Most rohadt nagy a pofája mindenkinek, hogy álljanak ki az illetők és vállalják be a büntetést. Akkor kérdem, az eddigiekben mikor néhány obszcén rigmusért kaptuk a büntiket, akkor miért nem állt ki mindenki egyesével és vallotta be, hogy bocsi én voltam és fizetem a büntit?! Mert gondolom senki nem fogta be a száját, mikor ment egy újpest vagy mlsz gyalázó rigmus. Akkor ti miért nem álltatok ki?! Szánalmas brigád vagytok! 
Amikor az egész stadion ordibálta, hogy faszszopó Újpest, amikor az egész stadion tapsolt a derbyn ,a pirotechnikának, hol voltak az üllőis felszopók? 
Miért nem álltak ki és fizették ki a büntetést?
Amikor óriás lila majom volt a vendégszektorral szemben amit a klub engedélye nélkül nem lehetett volna kitenni, miért nem állt elő kubatov és fizetett a büntetés miatt?Képmutató férgek vagytok...

Utolsó módosítás 2013. augusztus 22. csütörtök, 16:18

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva