BOTRÁNY! 50 Fradi Secust hazazavartak Debrecenből!

FradiMob - 2013. augusztus 27. kedd, 11:31

A szurkolói kártyákhoz ezek hozzáfértek...Szégyen és botrány...A hétvégi Debrecen elleni mérkőzésre is kísérte táborunkat a Fradi Security.
Nem ingyen, az úti költséget és fizetésüket a Ferencváros, azaz kubatov és orosz fizette.

A stadionnál 50 Fradi Security-st ellenőrzött a rendőrség.
Az 50-ből 47-nek (!!!) nem volt vagyonőri igazolványa!


Ezért a rendőrség megtiltotta nekik, hogy a mérkőzésen dolgozzanak, hazazavarták őket Budapestre.

Nem ez volt az első eset...


Legutóbb a Diósgyőr-Ferencváros meccsen nem dolgozhatott 40 Fradi Securitys. Ők bementek a szektorba, de mivel a mellényüket nem vehették fel, azt többen csak a kezükre csavarták fel.
Előtte a Kispest-Ferencváros mérkőzés előtt lettek ellenőrizve a rendezők, ott szintén 40 "vagyonőr" bukott meg, akiknek semmilyen papírjuk nem volt vagy nem rendelkeztek a mérkőzések biztosításához szüksége továbbképzéssel.


Az üggyel kapcsolatban várjuk kubatov video üzentét, az FTC elnökségének közleményét és az FTC Baráti Kör közös nyilatkozatát.
Kérdéseink:


Kocsis Máté FTC alelnök egyben a Parlament rendészeti bizottságának az elnöke. Ebben a pozicióban nem tartja kellemetlennek a bűnözők finanszírozását?


És kubatov gábor a Parlament emberjogi bizottságának a tagjaként?
 

Nem tartja riasztónak az FTC Baráti Kör, hogy ezen bűnözők hozzáférnek a szurkolói kártyák adataihoz, azaz a szurkolók személyes adataihoz?

Nem gondolja azt az FTC elnöksége, hogy ezen emberek fizetése deficit a klubnak, hiszen ezek bár a fizetést megkapják, nincsenek a helyszínen, ott munkát nem végeznek.

Szeretnénk 72 órán belül választ kapni arra, hogy ki szervezte ezeket az emberek a munkára, milyen kritériumok alapján, ki adta nekik a fizetést, ki adta nekik a megbízást.
És szeretnénk ha ez (ezek) a személy(ek) felelősségre vonása megtörténne.

72 órád van kubatov...

Utolsó módosítás 2015. október 26. hétfő, 16:17

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére