Moniz,Jova,Böde a szurkolók mellett, Kubatov megint ellenük.

FradiMob - 2013. szeptember 23. hétfő, 09:39

A megfelelési kényszer nagyobb,mint a szurkolói múlt...Kubatov szerint nem kellett volna a pályára rohanni. Elvettük a felhőtlen örömét. 
Mondjuk ezt nagy ívben leszarjuk...
Nézzük mit mond erről Moniz, Böde és Jova:

Ricardo Moniz:
– Pályafutásom során már sokszor láttam olyat, hogy bejöttek a szurkolók a meccs után. Fontos, hogy tegnap nem volt nagyobb balhé, egy incidenstől eltekintve nem volt nagyobb gond. A szurkolók ünnepeltek, egymást dobálták a levegőbe. Ilyen volt a foci régen! Most túl nagy a távolság az emberek és a játék között, eltávolítják őket a pályától, a játékosoktól. Fontos, hogy újra megtörténhetett ez egy meccs után. Általánosságban igaz, hogy a szurkolóknak nem szabad bemenniük a pályára, de a magyar focival éppen az a baj, hogy nincsen benne spontaneitás, nincsen benne érzelem, elég lapos. Most hosszú évek után végre megint megmozdult valami ebben a tekintetben. Sajnálatos az az incidens, ami történt, és a szabályok valóban kimondják, hogy nem szabad bejönni, de ezt kell nézni, hogy az egész miről szólt, ők pedig ünnepelni jöttek. A zártkapus meccsek a magyar focinak sem lennének jók, senki nem járna jól vele. Érzéketlen dolog lenne ilyen döntést hozni, de szerintem nem is fogják bezárni a stadiont – mondta.

Böde Dani:
- Játszottál már ilyen jó hangulatú mérkőzésen?
- Szerencsére Fradi-játékosként volt már hasonlókban részem. A szurkolók minden tiszteletet megérdemelnek.

- Ricardo Moniz azt mondta a sajtótájékoztató után, hogy a lefújást követően nem balhé volt, hanem ünneplés. Rajtatok sem látszott, hogy be lennétek rezelve.
- Természetes ünneplés volt. Amikor Győrben kikaptunk és bajnok lett Pintér Attila csapata, akkor ugyanúgy bejöttek a nézők a pályára. A drukkereinknek ez volt az év meccse, ezért gondolom azt, hogy ami történt, az természetes reakció volt a részükről.

- Mire gondoltál, amikor huszonkétezer ember a nevedet skandálta?
- Valami fantasztikus érzés volt, ezért érdemes focizni.

Jova Levi:
– Lehengerlő volt ilyen szurkolók előtt megnyerni a derbit. Le a kalappal előttük is. Az elején és a szünetben megnéztem a koreográfiát, nagyon együtt voltak ők is. Mondhatjuk, hogy dupla sikert arattunk, a csapat és a szurkolók. 
Ha megérezzük a vérszagot, akkor ott tudunk ragadni az első két helyen. Ezt akarjuk megcsinálni és ez benne is van a csapatban. Örültem, hogy a végén bejöttek a szurkolók ünnepelni. Ilyen kellene minden meccsen.

Utolsó módosítás 2013. december 02. hétfő, 21:46

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva