Kabát Péter fia a Fradiban edz

FradiMob - 2013. szeptember 26. csütörtök, 07:28

Budapest — Kínos helyzetbe került Kabát Péter (36). Az Újpest focistája, a lila-fehér szurkolók kedvence lapunk munkatársától tudta meg, hogy fia, Kevin (8) az ősi rivális Ferencváros együttesét erősíti - írja a Blikk.


Egy neve elhallgatását kérő informátorunk osztotta meg velünk azt a hírt, hogy a kisfiú, aki korábban a Honvédban szerepelt, egy hete a Fradi U8-as csapatához „igazolt", s a zöld-fehérek címeres mezét viseli nap mint nap. Az FTC utánpótlásstábjának egyik alkalmazottja megkeresésünkre elismerte, valóban náluk bontogatja szárnyait a kisebbik Kabát.

– Kevin egy hete van az együttesnél, de egyelőre még nem dőlt el, hogy hosszabb távon velünk marad-e – mondta a szakember.

Kabát úgy tudta, fia, Kavin a Honvédban futballozik. A gyermeket a labdarúgó volt párja neveli, akivel nem tartják a kapcsolatot

 Az újpestiek csatára eddig abban a tudatban volt, hogy volt felesége a Honvédba járatja közös gyereküket. Ez még annyira nem is lett volna kínos a számára, mivel ő maga is a kispestieknél nevelkedett, s a piros-feketéktől igazolt 1999-ben a Vasashoz. A 36. születésnapját tegnap ünneplő csatárral éppen ezért meghökkentő hírt közölt kollégánk.

– Most hallok először erről a történetről, de majd felhívom a volt páromat, Kevin édesanyját, rákérdezek... – fakadt ki Kabát, aki 2008-ban igazolt a Megyeri útra, s egy év debreceni kitérőtől eltekintve azóta a lila-fehéreket erősíti. – Sajnos nem is nagyon vagyunk kapcsolatban, még telefonon sem. Úgy tudtam, hogy a fiam, Kevin a Honvédban focizik, mert nagyon szereti a kispestieket, s ez nem igaz a ferencvárosiakra. Egy biztos, mindent megteszek azért, hogy a fiam ne legyen a zöldek igazolt játékosa.

Információnk szerint a Ferencvárosnál ügyelnek arra, hogy újdonsült focistát ne emlékeztesség édesapja újpesti múltjára. A vezetők a szülőket és a kisfiúkat is megkérték, hogy fogadják barátsággal Kabát Péter fiát.

Blikk-információ

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva