Kitiltások a Puskás elleni meccsen. (Újabb frissítéssel)

m.k. - 2013. szeptember 28. szombat, 16:27

Az ünneplő szurkolóktól vették el a kártyát!Kitiltások...


A security tagjainál a klub által adott kinyomtatott képek voltak ezek alapján azonosították a szurkolókat. Az egyik kitiltott drukker az egyik játékosunkkal ölelkezik a derby lefújása után... Kártyáját elvették, kitiltották...

Puskás Akadémia-Ferencváros 3:1 2300 néző előtt. Több,mint 100 szurkoló kártyáját vették el a Fradi Security bűnözői kubatov utasítására, olyanokét, akik a derbyn a mérkőzés után a pályán ünnepeltek. A csoportok bejutott tagjai és a többi tábortag szolidaritásból nem szurkoltak, a zászlókat levették,és több százan kivonultak a stadionból. Ez sajnos háború... És,hogy ki lesz a nyertes? Kérdezzétek kubatovot... A vesztesek listáját tudjuk: a Ferencváros, a Ferencváros szurkolók, a Ferencváros szponzorai.

Kubatov hazudott!

Rengeteg szurkolót nem engedett be a mostani mérkőzésre a Fradi Security. Nem 13-at, nem is 20-at mert ugye erről hazudott a listás geci.
Nem a 85. percben befutók lettek kitiltva.
Nem ajánlott levélben lettek értesítve a drukkerek, hanem a csapatuk után utazva a vonatjegy és a belépő megvásárlása után a bejáratnál közölték vele kubatov döntését.

Frissítés:
A Móri Fradisták és a Felvidéki Harcosok együtt mentek a mérkőzésre egy kisbusszal. A kártyáikat elvették.
A sofőrnek is,a ki életében először volt meccsen. Ki lett tiltva ő is.

Újabb frissítés:

Ma 2es szektorosok is ki lettek tiltva, kubatov utasítására, olyan emberek,akikkel annak idején kubatov együtt járt meccsre. Olyan embereket tiltott ki kubatov, akik eddig végig mellette voltak, akik eddig, múltból eredő tekintélyüket, kubatov és a szurkolói csoportok közötti nézetkülönbségek csökkentésére használták fel, akik eddig adták a nevüket kubatov PR-hez... Eddig...
Utolsó módosítás 2013. szeptember 28. szombat, 19:23

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva