Leonardo üzenete kubatovnak.

FradiMob - 2013. december 02. hétfő, 10:00

Az elmaradt fizetések...


Leonardo is fradimobos, elmaradt fizetésekről ír...

Az FTC brazil csatára, Leonardo közösségi felületén szólalt meg Ricardo Moniz menesztésének ügyében. A labdarúgó angol nyelvű üzenetében azt írta, sajnálatosnak tartja a történteket, mégpedig elsősorban azért, mert úgy érzi, a tréner minden erejével azon volt, hogy jól szerepeljen az együttes. A légiós közbevetette azt is, azért is fáj neki az edzőcsere, mert a közelmúltban volt csúszás a fizetésekben.Vasárnap este jelentette be a Ferencváros, hogy a vezetés kezdeményezte a gyenge eredmények miattRicardo Moniz szerződésének felbontását. A holland tréner egy hazájában adott nyilatkozatbancsalódottságának adott hangot, a késő este során pedig a szakember által Magyarországra hozott támadó, Leonardo szólalt fel az Instagramon az ügyben.

A futballista a vezetésnek címzett üzenetében jelezte, szerinte nem az elküldött edző rossz munkája okozta elsősorban a csapat gyengélkedését.

"Üdvözlöm Uram! Csalódottan vettem tudomásul, hogy el akarja küldeni az edzőnket, aki véleményem szerint mindent megtett, ami tőle tellett, és nagyon sok energiát fektetett az ezért a klubért végzett munkába. Annál is inkább sajnálatosnak tartom ezt, hogy a béreket nem fizették ki időben. Szeretnék leülni beszélni a helyzetről, hogy megtaláljuk a mindenki számára megfelelő megoldást. Üdvözlettel, Leonardo" – írta.

Az FTC vezetőit a közelmúltban többször kérdezték a fizetés állítólagos csúszásáról. Orosz Pál azt mondta, a múltban előfordult elmaradás, de 99 százalékban rendben van minden ezen a téren és olyan eset is akadt, hogy előbb megkapták a bérüket a labdarúgók, mint kellett volna.

forrás: csakfoci.hu


Utolsó módosítás 2013. december 02. hétfő, 10:07

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva