Kubatovék tagadják a gyilkossággal hírbe hozottat, de lebuktak

FradiMob - 2013. december 12. csütörtök, 16:15

Nincs és nem is volt,akit húszezren láttak...

Igen komoly ellentmondásban keveredett az FTC vezetősége, lassan már azt sem tudjuk ki, mit és mikor hazudik a klubon belül.

Mint arról már igen sokan írtak, egy a Hajógyári szigeten gyilkosságba keveredett ember dolgozott több FTC mérkőzésen a Fradi Security színeiben. Itt megjegyeznénk, hogy az illetőnek jár az ártatlanság vélelme, és amíg jogerősen nem ítélik el, addig ő nem gyilkos, csak gyilkossággal gyanúsított. Pont emiatt dolgozhatna is mint biztonsági őr.

Ugyanakkor megértjük az ott megölt fiatalember testvérét is, aki rendszeresen jár a mérkőzéseinkre, és a meggyanúsított személy jelenléte felkavarta őt.

Az ATV.hu-n megjelent egy cikk, amelyben az olvasható, hogy erről a gyanúsítottról kérdezték a klubot.

Az atv.hu megkeresésére Baranyai Imre, a Fradi Security ügyvezetője nem kívánt nyilatkozni erről, a sajtóosztályhoz irányított minket. Onnan a következő választ kaptuk: „Az ügyvezető elmondása szerint a Fradi Security Kft. alkalmazásában nem áll az Ön által említett nevű úr. Engedje meg, hogy egyúttal tájékoztassam arról is, hogy az alaptörténet forrásaként megjelölt oldal híreit, azok – megítélésünk szerint – nem megalapozott, szélsőségesen uszító és kirekesztő tartalmai miatt a klub nem kommentálja. Nos, kubatov vagy nyíri, esetleg a téglás nevű biztonsági akik bűnözőket finanszíroznak, nem szélsőségesek a kommunikációs valaki szerint.

Mi, igen.

És mi vagyunk a nem megalapozottak, és mi hazudunk...

Biztos?

Íme a Fradi Security vezetőjének hivatalos levele, amit az MLSZ Biztonsági Bizottságának illetve a megölt fiatalember testvérének küldött.

Míg a kommunikációs valaki azt hazudta,hogy a Fradi Security alkalmazásában nem állt B.Ádám, addig a hivatalos levél szerint a Security vezetője szerint igen.

Akkor most döntse el mindenki maga, hogy ki hazudik... Mi, a szurkolók, vagy a szar politikusok... Íme a Securtiy főnök email válasza:

Továbbított levél ----------

Feladó: Baranyai Imre < Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. >

Dátum: 2013. október 24. 10:04
Tárgy: panasz kivizsgálása
Címzett: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , André Béla < Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. >

Tisztelt K..... Úr, Kedves Zoltán!
Tájékoztatom, hogy az MLSZ Biztonsági Bizottságához eljuttatott levelében megfogalmazott panasza kivizsgálásra került. Az Ön által leírtakkal kapcsolatosan megállítható, hogy B. Ádám a megjelölt mérkőzésen a fővállalkozó szerződéses alvállalkozójánál végzett nem vagyonőri tevékenységet.
A kivizsgálást követően azt a döntést hoztam, hogy B. Ádám a Fradi Security Kft. által biztosított mérkőzéseken semmilyen munkakörben nem lehet jelen, ezzel kapcsolatosan az MLSZ is hivatalos tájékoztatást kapott.
Kérem, hogy amennyiben a vizsgálattal kapcsolatosan egyéb észrevétele van, úgy azt részemre jelezni szíveskedjen.

Nos, ha nem vagyonőr volt, akkor mi a fasz???? Szánalmas amit össze-vissza hazudoztok...

Álljatok ki az emberetek mellett, mondjátok azt,hogy amíg nem ítélik el addig ártatlan és dolgozhat nálatok,mint biztonsági őr, de nekünk szurkolóknak már kurva kellemetlen, hogy ti a hazugságaitokkal szarrá égetitek ezt a klubot...

Kapcsolódó cikkek:

http://fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/3813-egy-%C3%BAjabb-gyilkos-a-fradi-secuban-kubatov-ezt-magyar%C3%A1zd-meg

http://fradimob.hu/index.php/friss/szakmai-hirek/item/1480-kolomp%C3%A1r-winnetou-vagyok-strici-seg%C3%ADthetek

Utolsó módosítás 2013. december 12. csütörtök, 16:31

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére