El lesz adva a stadion melletti telek vagy sem?

m.k. - 2014. január 03. péntek, 11:04

Kínos kérdés, amit rögtön cenzúrázott a bűnözők szponzora...Az alábbi egyszerű kérdést a facebookon tették fel kubatovnak.

Nem válaszolt, hanem törölt és tiltott.

A kérdés feltevője nem érezte jogosnak, hogy míg a többi klub milliárdokat kap stadionépítésre, felújításra,addig nekünk el kell adni a terület legértékesebb részét, hogy abból építkezzünk.

"Lenne egy olyan kérdésem, hogy még az építkezés kezdete előtt azt nyilatkozta az Elnök úr, hogy a telek fele eladása után szeretné ha a stadion mindössze 3-4 milliárd forintba megállna. Az államnak így mindössze ennyi kiadást jelentene. Tehát ezért kell megfelezni és az értékesebb felét eladni! Azóta eltelt egy év és most, hogy minden héten olvashatjuk Szombathelytől Miskolcon át Szeged, Debrecen, Székesfehérvár 5-10 milliárd gyakorlatilag az összes NB1-es NB2-es klub 1-2 milliárd forintot kap stadion építésre, Ön mint a Ferencváros elnöke mennyire érzi ezt jogosnak? Tehát, hogy egy Haladás kap 10 milliárdot, egy Videoton 9 milliárdot, a Diósgyőr 5 milliárdot....nekünk meg el kell adni a telek felét ,hogy 3-4 milliárdra csökkentsük az állam költségeit?!"

A kérdés ezek után, hogy el lesz adva a stadion melletti terület (valamelyik havernak) vagy sem?

Ha el lesz, akkor mikor?

Utolsó módosítás 2014. január 03. péntek, 15:22

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva