Kié lesz az új stadionunk? Béreljük a saját stadionunk?

FradiMob - 2014. január 06. hétfő, 13:09

Ön egy troll! Mert kellemetlen amit kérdezett...Valaki újabb érdekes kérdéseket tett fel a biztosítási senkinek. Olyan kérdéseket,ami sok embert foglalkoztat.
A kérdező szerencséjére,ő még nincs kitiltva kubatov felszopói oldaláról. 
Eddig.
A kérdést feltette, választ nem kapott, csak a szokásos lejáratást.
Mi viszont közzétesszük a kérdéseit, és emailban elküldjük az FTC elnökségi tagjainak, bár tudjuk,hogy egyik sem fog válaszolni.
Megvásárolt, megzsarolt emberek...


Gabor Horvath: Tisztelt elnök úr ! 
Az új stadion a mienk lesz , vagy a Fradi marad albérlő,mint most évi 40 meccsre, csak nem a Puskásban, hanem a most épülő stadionban, aminek a gazdája , az állam, vagy egy zrt lesz ? 
Vagyis a Fradi marad a népligetben oda költőzik a shop is , és az egyetlen Magyar csapat lesz akik saját nb-1es stadionnal nem fognak rendelkezni, hanem éves bérletet kell keresniük ha tudják fizetni ? 
Mert szerintem pont ezért nem kerül vissza az alapító szobra, ezért nem lesz Simon Tibor szektor, nem lesz a Fradi címer sehol a stadionon feltüntetve, sőt megérzésem szerint az ülések se zöld és fehér színűek lesznek, hanem csak fehér vagy csak zöld . 
Tudja elnök úr illene már őszintén beszélni,hogy igazából az állam nem a Fradinak épít stadiont,sőt az állam a Fraditól elveszi a stadiont !

Zoltán Andorka:a stadion az államé lesz, mi megkaptuk egyenlőre 25 évre ha jól tudom

Nagy Gábor:eladtuk magunkat

Gabor Horvath:Nem kaptuk meg a stadiont egy évre se! 
Épp ezért nem költözik vissza az alapítónk, nem lesz ott a shop nem lesz ott a múzeum ! Ezért lett a Fradi kiköltőztetve a népligetbe. A Fradit Orbán úr kisemmizte a stadionból, ígéretet lehet tesz, de olyant mint a napokon belül a Fradinak lesz a leggazdagabb befektetője ! Csak ezt a mi Fradi elnökünk nem mondja meg őszintén, hogy 40 meccses éves bérletre kapjuk meg a stadion használatát csak a meccsekre, és nem kevés bérleti díjért !

Gabor Horvath:Nem Gábor,nem adtuk el magunk, csak a Politika meglopott minket újra !

Zoltán Andorka:a shop és a múzeum is a stadionban lesz. ahogy az étterem is, és sok más minden.

Kubatov Gábor :Gabor Horvath Ön vagy tájékozatlan vagy rosszindulatú (Konkrét válasz nélkül a szokásos hiteltelenítés)

Gabor Horvath: Az a baj Zoltán hogy ezt csak Te mondod !
Az a baj hogy nincs állami szerződés a Fradi és az állam közt erre és nem is lesz ! 
Pont ezért rendezik most a népligetet mert minden marad ott , a székház a szobor és minden. 
Olvas az elnökünk sorai közt és megérted ! 
Miért van az hogy eredeti tervek szerint zöld-fehér volt a külső burkolat, és most már nem ? 
Tudod,megy a választásokig a szédítés,de konkrét szerződés nincs. 
Az ment,hogy 50 évre megkapja a Fradi,de ebből nem lett semmi,mint ahogy már harmadik szezonban hülyít minket az elnök bajnoki címmel és dobogó sincs. És mindenkinél gazdagabb befektető sincs, sőt adósság elengedés sincs ! Ez mind hülyítés !
Kézzel fogható tény meg semmi sincs ! Van egy vacak shop ahol nincs például a csíkos mezből semmi, van egy vacak hivatalos oldal ahol napi 5 egyenként 10 mondatos poszt van és sokszor olyan információk amiket már mindenki tud az amatőr csoportok oldalairól, és a stadionnal is csak mellé beszélés van, hogy nem lehet kitenni a Fradi címert a bejárathoz, mert más rendezvény is lesz, nem lehet játékosokról elnevezni a szektorokat. 
Mert nem a mienk lesz . Kubatov egy politikus és mint minden politikus ámít és mellé beszél ! Egyik mondatával azt mondja Alvez nem akar Fradi játékos lenni, Vas Mátéval kapcsolatos kérdésnél , fél óra múlva azt mondja , játékosról nem beszélt Ő soha, mert ezek szerint Alves nem játékos. 
És hiába nem sértettem most meg, de mivel fél igazat mondani , inkább delete gomb és tiltás fog jönni. Ő ilyen
Az étterem lehet hogy ott lesz csak nem mi fogjuk működtetni , nem a Fradi zsebébe megy a pénz ! A stadion működtetése állami projekt, és ennek a projektnek a része hogy évi 40 meccsre bérbe kapja a Fradi a stadiont, és minden más , rendezvény más zsebét fogja gazdagítani !

Gabor Horvath:Akkor mondja el az igazat elnök úr ? Van szerződés hosszú távra ? Vagy egy Fraditól független zrt fogja a stadiont működtetni? És vissza kerül az alapító szobra ? És Simonnak lesz szektora ? Ne mellé beszéljen, hanem tényeket jelentsen ki. Adja a mondatát, a szavát !

Kubatov Gábor: Gábor Horvath - az az igazság, hogy maga egy bazi nagy TROLL! (Válasz megint nincs. Újra a hiteltelenítés, a kérdező nemlétező, gonosz, aki rosszat akar, miközben kubatov a jó.)

Gabor Horvath: Ez mellé besszélés elnök úr ! 
És nem válasz. 
Szerintem tök mindegy a stadion szempontjából és az általam feltett állítások szempontjából troll vagy nem troll állítja. Úgy látszik nem meri azt mondani,hogy a stadion működtetése a Ferencvárosé lesz , nem meri azt mondani hogy az alapítónk szobra vissza kerül és nem marad a népligetben. Nem meri azt állítani,hogy szimpla albérlők lehetünk az új stadionban , mint most a Puskásban. Inkább elbújik ! Fradi Fradika aki az Ön állításait védi már hónapok óta Ő nem troll ? Csak akkor zavarja a kérdező ha nem tud tisztességes választ adni. Én nem vagyok Troll itt sokan tudják,hogy ez az igazi nevem !

Utolsó módosítás 2014. április 08. kedd, 15:07

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva